Duygusal adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Söylediklerinize sonuna kadar katılıyorum.Ama arkadaş istiyor ki memurlara %40-50 zam yapılsın.Tamam bende karşıyım daha 1 hafta önce 560lira elektrik faturasını bizzat ben ödedim.Yapılan şeyler yanlış o kadar zam gelmemesi gerek ama bu hükümeti kim oraya koydu demek ki her şeyi zamlı almak hoşlarına gidiyor ki hala hükümet yerinde.Ne diyeyim her şey haktır bizim milletimize.
coban bunun hükümetle ne alakasi var sanki bundan önce türkiyenin kaderi 4*4'lüktü. almişsin sırtına bi dünya borç ordan oraya ordan oraya. açik çikarsa daya millete. 1945 den beri bu boyle. refah türk milletine gelmez. azar mazar neye lazim böyle olmasi daha iyi. . yoksa bzenden önce babalarimiz bişe yapardi onlarda yapmamişlar. sağ sol davasni ömürlerini hibe etmişler. şimdidi türk kürd davasi var.. gençliği türkiye için kullandirmiyolarki.
düşünce olarak türkiye çalişicağimiza. 1500 senedir beraber yaşadiğimiz kardeşlerimizle şuan kavgayi düşünüyoruz. soruyorum kaç kişi şuan türkiye ekonomisini düşünüyo. milli gelirin ithalatin ihracatin durumu düşünüyo kaç kişi kamu diş borç stokunu biliyo. evet türkiye gemisi öylede böylede gemisini yürütüyo ama her bi yerden zincirlerle bağlanmiş. zor kanat gidiyo.
fatih sen önce türkiye için ne yaptim de sonra gel deki bana yok böle oldu şöle oldu zam geldi bu geldi..
sorun ne onda ne bunda ne şunda sorun kendimizde hangimiz işini daha kaliteli yapiyoki?
bir atasözü derki sular akar türkler bakar
neyse kısadan hisse herkes önce kendini eleştirsin. ben işimi tam yapiyorum diyenler buraya yazsin.