Merhabalar. 5 tane web sitem var. Biri Drupal diğer 4 site wordpress alt yapısında bulunmakta. Bir sitemin günlük 2000 tekili var. Diğer sitelerimin ise 700-800 civarlarında.
Ara ara Adwords ile reklam veriyorum ve o reklam verdiğim sitede 10.000 tekil alıyor. Aynı anda 50 kişide online olabiliyor sitemde. Tüm sitelerimde WP Super Cache kurulu. Sitelerimin hızlı açılmasını ve hepsini rahat karşılayacak bir Linux VPS satın almak istiyorum.
Tüm sitelerimin FTP yedekleri database yedekleri elimde mevcut. Satın aldığım firmaya yedeklerimi teslim edeceğim ve kurulumu kendisi yapacak.
VPS yönetiminden anlamıyorum. SSL falan gibi birşeyler kullanılıyormuş fakat bunlarla ilgili hiçbir bilgim yok. Tek istediğim PHPMyadmine FTP yönetimlerine, daha sonra bu VPS ye site ekleyeceğim zaman bu işlemleri yapabileceğim bir panel.
Tüm bunlar için tekliflerinizi bekliyorum. Şu an dreamhost ile çalışıyorum. Buradan çıkmamdaki sebep, VPS kullanırken ve bu VPS parasını öderken aynı zamanda bir de Hosting ücreti ödüyor olmam. Bu VPS bir hosting tabanı altında çalışıyormuş. 120 USD (Yıllık) Hosting için ödüyordum. 40 USD de aylık VPS için ödüyordum.
Yardımlarınızı ve tekliflerinizi bekliyorum, teşekkürler...