eğer doğru stratejiniz ve piyasada rekabetsiz tek şirket olma yolunda ilerliyorsanız,yanınızda zeki adamlar çalışıyorsa vs vs(Microsoft)...
tabiki de 95-98-2000-me-xp-vista-7-??????? serüveinin stratejisini çoktaaaaaaaaaaaaann kağıt üzerine dökmüşsünüzdür.. kaç yıl piyasada kalacak ne hata verdireceğiz de sıkılacaklar .. piyasaya ne zaman sürülecek, kaç yıl kalsın piyasada ,yeni sürüm için gerekli aşamalar .. ohhoooooo say say bitmez ama adamlar kağıt üzerinde yıllar önce yazdılar ve uyguluyorlar...
NE DEMEK İSTEDİM??
vista bir oyundu !! evet arkadşlar vista kesinlikle sömürmek için kısa zamanda kıza para elde etme amacıyla kurulan saçma sapan bir işletim sistemidir.!!
devam edeyim mi devam edeyimmi?? devam edeyimmi!!Ya et et!! sinir ettin beni ET!!vs vs benzer o kadar sinir işlem var kii
celeron işlemcilide ofiice açıyorum 10 sn dual core vista yüklü de bu zaman kaç dersiniz?? sıkı durun 30 sn!!!
bırakın arkadaşlar kullanmayın kimsede bana ben beğeniyorum demesin!!anormal bir sistem
konunun başındada iğnemelek istedim para vurgunu yapmak için çıkarılmış tamamen boşuna bir işletim sistemidir. asla kullanmanızı tavsiye etmem artı donanımda ciddi hasarlar da zaten vista kurulumundan sonra başladı ekran kartılarında... laptop vga chipsetleri arızaları.. vs vs çoğlatabilirim...
sonuç arkadaşım.. vistayı kaldır xp sp3 kur.. tadını çıkar...
(göstergeler vistaya göre normal hatta çok iyi)..