evet ttnet te rezillikler bitmiyor.Tabi adamlar tekel oldu istediklerini yapıyorlar.
Cumartesi günü gece net birden gitti.Telefon ettim 10 dk görüştüm.aynı muhabbet modem aç kapat cart curt.
arıza kaydı oluşturdular.Bekleki onlar arasın.Adamlar uykuda uykudan kalkıp seninlemi ilgilenecekler.

Sabah oldu arayan soran yok.Telefon ettim. gene aynı muhabbet 10 dk daha gitti.Daha sonra öğlen geçti müşteri hizmetlerinden arayıp dediler sorununuz halloldumu dedim hanfendi dalgamı geçiyorsunuz delirmiş durumdayım dünden beri net yok.şu adamların numarasını verin ben arayacam uykudan kaldıracam şunları dedim.allah rızası için şunları kaldırın azcık iş yapsınlar dedim.
Daha sonra saat 2 yada 3 idi.Aradılar.Adam direk teşhisi koydu sorun tesisat içindeki kablolar.Kardeşim kabloda ne sorun var? kablo kesik yada hasa görmüş.
Sizde sorun olmasın.Yok yok bende sorun gözükmüyor.Sonra birde bilgi yarışına girdi.Dedim ben 9 yıldır bilgisayarcıyım.Anlattıkların eğer doğruysa demekki ben boşa bu işi yapmışım dedim.
Kabloda sorun varsa ben düne kadar nasıl nete giriyordum? hadi onuda geçtim şu an aynı kablo üzerinden telefon görüşmesi yapıyoruz.Adam eski gürledi.Ulan hem suçlu hem güçlüsünüz.Kabloyu değiştir sonra ara dedi kapatıyordu ben suratına kapattım.

Sonra akşam üstüne birden net geldi.Daha sonra jeton düştü.Bunların hepsi hikaye fasa fiso.Artık ttnet yeni politika üretmiş.hattı kesip arattırıyorlarki telefon faturası geçirelim.Nerdenmi anladım?
Şimdi ortalama benim telefonla görüşme sürem 40 dk.Elimde ttnet tarafından yapılmış bişey varmı? hayır.Net nasıl geldi? durduk yere demekki bunların hepsi hayali.Zaten geçiştirmelerden anlamıştım.
Sonuç olarak ttnet senin değil seni tekel yapanın neyse banlanmayalım.
ortalama 40 ücretide benden gitti.1 gün netsiz kaldım.Çok güzel ttnet böyle devam et.
not: kısa kısa anlattım daha aradığım bir kaç yer vardı onları yazmadım.