tasarımda herhangi bir farklılık göremiyorum 3 kolon birinde kategoriler diğerinde popüler veya benzer hatta yahut rastgele konular vsvs. bu nerdeyse standart her adultta var zaten. mesela günün videosu olarak normal video scriptlerindeki gibi indexe admin panelde düzenlenecek bir player eklenebilir. bizim milletimiz sever böyle şeyleri, renkler çok boğmuş görünümü konu linklerinin siyah olması fonda genelde gri kullanımı falan.. popüler kullanıcılara da menude yer verilmesi bence feci derecede gereksiz. birileri bununla övünecek mi bilmiyorum. indexten olabildiğince fuzuli link çıkışına gidilmesi gerekirken o durum zararlı olmuş. en üste ya tam banne alanı yapın yada tam logo decs vs. logo nun satırına arama kısmını taşıyın böylece logo kendi başına görünürken sırıtmayacak yerden de kazanılacaktır. bu şekilde olursa bu logo+arama bölümünün altına tam banner alanı yerleştirilebilir.. daha canlı renkler ve biraz da görsellik eklenebilir. ajax menu gibi vsvs ayrıca istatistik kısmı useri değil admini ilgilendiren bilgilerdir orda teşhir edilmesinde de ben bir mantık bulamıyorum. panelde görünse daha yerinde olur.. resim galerisine gelince altta öyle video postları gibi değil de biraz daha estetik olsa mesela ajaxlı yine bişey çok profesyonel gösterir siteyi hatta dur eskizle gösteriyim daha somut olur :

uzanık bir vaziyette paintte çizdim idare edin bunun gibi hatta sizin için seçtiklerimiz kısmı da üst tarafta videolar için yapılabilir. imkansız değildir hiçbirşey yeterki isteyin. bende php bilgisi olsa neler yapardım da kısmet değilmiş işte .. kolay gelsin