Ortak Ata kelimesi bana nedense Cem Yılmaz'ın Arog filminden bi sahneyi çağrıştırdı ) Bilmem kaç milyon yüz yıl öncesine gidip maymun ile ilişkiye girmişti, acaba ordan bir ortaklık olabilir mi

Şaka bi' yana, herkes profesör, herkes din adamı olmuş. Eğer Kuran-ı Kerim'i bilirim gerisi faso fiso diyorsanız Kuran-ı Kerim'i gerçekten bilmeniz gerekiyor öyle ben ona inanoyorum salla evrimi demeyle olmaz.

Evrim'i kabul etmek yada etmemek elinizde mi ki? Adamlar bilimsel gerçekleri ortaya tek tek koymuş.

Unutmayın ki, evrim teorisi de en az yer çekimi teorisi gibi, atom teorisi gibi bilinen ve kabul gören bir teoridir. Bilimsel bir teori elde ki tüm bulguları toplar ve ona göre bu teoriyi en iyi şekilde cevaplar.

Evrim'e en basit örnek ise fosillerdir, fosiller incelendiğinde fosil kayıtlarında bir çok geçiş formuna rastlanmıştır.

Bu resimde ki bir ardipithecus fosilidir.

Yukarıda ki resim de australopithecus afarensis fosilidir.

Daha sonra da australopithecus robustus olmuştur.

Bunu takiben homo habilis evrimi söz konusudur

Ardından homo erectus adı ile anılan bu canlı söz konusudur (bundan yaklaşık 1.8 milyon yıl önce)

Yaklaşık 1.5-1 milyon yıl önce Homo tricapus türü ortaya çıkmıştır

Yaklaşık 250 bin yıl önce de homo neanderthalensis türü ortaya çıkmıştır

Türlerin çiftleşmesi ile evrim süreci devam etmiştir ve homo sapiens ortaya çıkmıştır

Daha ne desem bilmiyorum ki.