Arkadaşla anlaşmıştık (aslında bu tür kişilere arkadaş olarak hitap etmek istemiyorum artık ya neyse)anlaşılan post adedine ulaşmadan(hemen hemen yarısını bıraktı) işi bıraktı.
Ücretini postlar yarıya geldiğinde ödemiştim.100 post veya 150 post eksik olması benim için sorun değil belki ama verilen sözlerin tutulmaması ve insanları oyalayıp işlerinden güçlerinden alıkoymak hiç hoş değil.3 gündür msnden ileti yolluyorum,cevap bile vermedi kendisi.Offline artık zaten sürekli.sanırım kendince kurnazlık yaptı veled.
Lütfen neden yaşı ufak birine iş verdiniz demeyin bana,herkes aynı değildir,mesela yiğit bunun yaşında seo uzmanı olmuş,milyarlar kazanmış belkide.Madem 18in altındakilere iş verilmez foruma yaş sınırı getirilsin.
Bu tür çoluk çocuğun forumda yüzüne bakan veya iş veren kişi sayısı çok az ama hadi öğrencidir harçlığını çıkarsın iş bulsun dedim şans verdim.
Neyse başka kişileride oyalayıp aklı sıra kandırmalarına müsade etmemek adına konuyu yöneticilere havale ediyorum.Report etmek için çok bile bekledim aslında.
Ayrıca bu veledin başka üyeleikleri de olduğunu veya başka kişilerin üyeliğini de kullandığını msn konuşmaları sırasında anlamış bulunmaktayım.
Netleşmeden isim veya nick vermek istemiyorum ama yöneticilere tahmin ettiğim 2. üyeliğini de yazıcam şimdi.incelenmesini talep ediyorum.