smf nasıl diyosunuz anlamıyorum..
destek olarak : mybb nin 10larca destek sitesi var destekte hiç sıkıntı çekmedim şuana kadar ancak smf de açtığım konulara aylarca cevap gelmediği oldu destek siteleri kullanışlı değil bence smfnin. hem çok karışık oluyorlar..
seo ve google açısından : mybb nin 2 adet seosu var bence çok kaliteli bende mybb kuallanıyorum fan sitemde rakip site "vb" kullanıyordu hemde "vbseo" lu ancak mybb nin seosu ile onu geçtim ve şuanda birinci sıradayım..
görsellik açısından : bir dizi sitesi açtım lanet olsun smf kurdum kurmaz olaydım birsürü hata çıkması bir yana aradığım temayı bulamadım sade güzel tek bir teması bile yok ancak mybbnin yüzlerce teması var multicolor şuanlarda çok meşhur..
kalite açısından : mybb kesinlikle ezer çünkü vb ye benziyor herşeyi vb gibi sanki vbnin kopyası gibi olmuş smf ise bambaşka birşey..
eklenti açısından : kurulum çok zor smf de smf de bir seo kurayım dedim 2 saatimi aldı ama mybb de eklenti olarak 3 dk da kurabiliyosun...
bütün bu farklara rağmen nasıl smf diyorsunuz anlamıyorum. BENCE KESİNLİKLE MYBB!!