"Maymun'dan gelmedik buna eminim ama maymuna gidiyuruz orası kesin" Kim birisi söylemişti bunu kızmıştım zamanında adama git gide inanmaya başlıyorum...
bu konuda katılıyorum işte

en basit örneği arkadaşlar madem dinden yaklaşıyorsunuz olaya Peygamber efendimizin ayak izine bakın ne kadar büyükmüş? Ve genel olarak şu anda bile nesilde bir küçülme var.Evrimin her şekilde ispatı var vucudmuzdaki kıllar niye var? Çünkü soğuktan diğer canlılar giib korunmak için.Ayrıca kuyruk sokumu denilen bölgemiz var hiç kuyruklu doğan insan duydunuz mu? Belki bi çoğunuz duymadı ama var çünkü körelmeden önce belkide ilk insanların hepsinde o bölgede kuyrukları vardı.
Son olarak yukarıda saydığım şeylerin ispatları var ama gelecekle ilgili öngörümüzde ise insanların biraz daha kamburlaşacağı ve parmaklarının özellikle bilgisayar bağımlılılarının artmasından dolayı biraz daha uzun olacağı düşünülüyor.Bu tabiki yüzyıllar sonra gerçekleşecek bir olay işin bu kısmı tahmin
Ayrıca Anne sütüyle keçi sütünü düşünmen yanlış çünkü bizim kyasladığımız kısım genetik ve embriyonik benzerlik böyle düşünürsen ahtopotun kollarıyla bizim kollarımızda benzerlik gösterir bir bakıma ama ahtopottan geldik diyemeyiz önemli olan dediğimiz gibi genetik ve embriyonik benzerlik