Madem bilmiyosun kardeşim okumuyosunda ben sana açıklayayım

Bu arada dipnot olarak bu işin eğitimini aldığımı da söylemek istiyorum üniversitede..Maymundan geldiğimizi hiç bir bilim adamı savunmaz evrimin savunduğu şey özellikle maymunlar içerisinde insansı maymunlar adını verdiğimiz insana fazlasıyla benzeyen bir grup bulunmaktadır işte evrim onların ve bizim ortak bir atadan geldiğimizi her zaman söylemektedir.
Ve şimdi size birkaç önrek göstermek istiyorum
Ben iste bunu anlamıyorum birilerinin çizdiği resimleri tutup turup milletin önüne işte budur diye sunuyorsunuz. Yav biraz gerçekçi olun ne yani bu el ile çizilmiş resmi ve bunlara inanmalımıyız bırakın Allah aşkına yav, Madem müslümansınız O zaman Kur'an okuyun ve emin olun sizin söylediğiniz den daha gerçekçi,
"Hani Rabbin meleklere muhakkak ben yeryüzünde bir halife (bir insan, Adem) yaratacağım" demişti (Bakara 30).
"And olsun biz insanı kuru bir çamurdan suretlenmîş balçıktan yarattık" (Hicr 26).
"O insanı (Ademi) bardak gibi (çınlayan) kupkuru bir balçıktan yarattı (Rahman 14)
"And olsun biz insanı (Âdemi) çamurdan (süzülmüş) bir hulâsadan yarattık" (Mü'minun 12)
"Sonra onu (insan) sarp ve metin bir karargâhda (rahimde) bir nutfe yaptık" (Mü'minun 13).
"Sonra o nutfeyi bir kan pıhtısı haline getirdik derken o kan pıhtısını bir çiğnem et yaptık, O bir çiğnem eti de kemik (ler)'e kalb ettik de o kemiklere de et giydirdik. Bilahare onu başka yaratılışa inşa ettik. Suret yapanların en güzeli olan Allah'ın şanı ne yücedir" (Müminun 14).
"Ki O sizi bir topraktan, sonra bir meniden sonra bir kan pıhtısından yaratıp sonra bebek olarak çıkaran sonra sizi güçlü kuvvetli bir çağa erişmeniz için, sonra da ihtiyarlar olmanız için yaratandır" (Mümin 6,7).
Son oalrak madem insanın maymundan geldiğini savunmuyorsunuz bu söylediğiniz ne demek Allah aşkına bana bişr açıklarmısınız...
..........insana fazlasıyla benzeyen bir grup bulunmaktadır işte evrim onların ve bizim ortak bir atadan geldiğimizi her zaman söylemektedir..
Bu ne demek Hem ortak atadan geldiğimizi savunup hemde maymundan geldiğimizi savunmuyorsunuz, valla süpermiş...