Bu ne oluyor acaba, hani en soldaki Maymundan geldik oluyor sanırım...

Evrim teorisi insanın atasının maymun olduğunu söylemektedir, bunu darwinden sonra yüzlerce insanda aynı şekilde kullanmıştır, teorinin temel taşı budur...

Bu bir bilim değildir, teoridir, kanıtlanamamıştır, bilimle karıştırmamak lazım...

Her şeyden önemlisi boş konuşmamak vede hem boş konuşup hemde insanları cahillikle suçlamamak lazım...Saygı çerçevesinde konuşacaksanız konuşun yada susun...

Son olarak şunu söylemek istiyorum, Evrim teorisi denince akla gelen ilk isim yazar Adnan Oktar oluyor, ve akla gelen o olunca küçümsenen ifadeler kullanılarak mahatap küçük düşürülmeye yada basit görülmeye çalışıyor, bu basit bir suçluluk psikolojisi belirtisi oluyor...

Gerçek şuki burada 1000 sayfa konuşsak olacak olanlar hep aynı kalacak...

Evrimi savunanlar karşı çıkanları dindar olmakla adeta suçlayacaklar, cahil yada bilimsel gerçeklerden uzak görülecekler, güya bilimsel olan kendileridir...

Ağır bir dille keleme alınmış makaleler yayınlayacaklar ama hiç bir zaman kanıt sunamayacaklar, ve asla anlamayacaklar, çünkü Allah onlara anlayacak kabiliyetten mahrum etmiştir...

İster inanın ister inanmayın, bu inanma yada inanmama mevzusu değil, Türkiye'de bu tartışma hep din ve dinsizlik anlamında kullanılmıştırki doğrudur, Evrim teorisine inananların çoğunluğu ataisttir, bir müslüman inanamaz çünkü bu Allah'ın ayetlerini açıkça reddetmek olur, Kuran'da pek çok yerde yaratılış anlatılmaktadır...Evrime inananlar dinsizdir demiyorum, genel konuştum lütfen yanlış anlama olmasın...

Şimdi evrime inanalım diyorum bende, kanıtla inanayım diyorum, kanıtlayamıyorsun, aksine bir sanatkara hakaret edercesine küstah bir tavırla saçmalıyor ve saygı bekliyorsun, oh ne ala...

Kimse saygı duymak zorunda değil, 20. yüzyıldaki savaş ve soykırımların temelinde bu ve bunun gibi insaftan uzak teoriler var, Darwini ve evrimi savunmak demek Hitler ve mussoliniyi savunmakla aynı kapıya çıkıyor, onun için saygı duymamızı beklemeyin.

Siz inanabilirsiniz, kime ne, uydurma bilimsel yalanlarınızla yaşayabilirsiniz, hayat sizin elbette, ama vicdanınıza asla yutturamazsınız arkadaşlar, hayat bir oldu bittiyle ifade edilemez, çok karmaşık bir yapı çünkü, sayfalarca konuşmaya gerek yok, öğrenmek ve anlamak isteyen öğrenir ve anlar, anlamak istemeyene anlatmaya çalışmanın bir anlamı yok...