Merhaba
Oncelikle bizlere boyle bir imkan sundugunuz için tesekkurler

Bir kac tane kod istegim olacak eger sizin içinde uygunsa.
1 - Bir musterim için hazırladıgım mIRC Scriptte sunucuya baglanıldıgında otomatik olarak kanal listesinin bulundugu yerde benim belirlediğim bir sitenin acılması
2 - Eger boyle bir imkan varsa ve sizi zorlamayacaksa sunucu adminlerinin kanal içerisindeki services botları konusturabilecegi hazır bir dialog penceresi ?
3 - Ornegin sunucuya clone saldırısı var diyelim. Adminlerden herhangi birisi bir nicki secip f5 e bastıgında /os killclones nick - sqline komutlarını kullanabilmesi ?
4 - Admin nicklerinin farklı renkte gorunmesi. ve Belirlenen 2 rumuz giriş yaptıgında butun kanallara "Sunucu sahibi su anda IRC'de" tarzında mesaj atması.
Sanırım biraz abarttım

Simdiden cok tesekkur ederim.
1- Bunun için addonlar var, araştırma yapabilirsiniz.
2- Beni zorlamaz ancak istek üzerine de addon yazamam. "Dialog Studio" adlı programla, kendiniz zaten hazırlayabilirsiniz.
3- Aşağıdaki kodu, mIRC'deki Alias bölümüne (ALT+D) eklediğinizde istediğiniz olacaktır.
F5 $iif($1,os killclones $1,echo $color(info) -tea * F5: Eksik kullanım.)
Not: Sunucu adminleri değil, bu mIRC'yi kullanıp admin girişi yapanlar kısa yol tuşunu kullanabilirler.
4- En basitinden; adminleri notify listesine ekleyip, aşağıdaki kodu da Remote'a (ALT+R) koyabilirsiniz. İşte kod:
on *:notify:if ($istok(rumuz1 rumuz2 rumuz3,$nick,32)) echo $color(info) -ta * $network yöneticilerinden $+($nick,$chr(44)) şu anda sunucuya bağlandı.