Newyork adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Alex'a sıda boşşşşş Pagerank'ıda boşş...Takmayın, hepp hikayeden Hit varmı hit? + ekonomik getirisi var mı? varsa yemişim pr yı alexa yı

Pr varsa Alexa varsa hitin olmasada para kazanırsın [ Dediğin özellikte siten varsa zaten hiç bakma alexa'ya ]
checkup adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam oyle de onu link satıs bölümündekilere anlat anlatabilirsen.. o nedenle takmak zorunda kalıyorsun.
arkadas alexaya dair bazı seyleri bilmiyor ama ben her haltını ögrendim artık ama sunu bi türlü cözemiyorum visitor royalty, sayfa izlenme,toolbar,widget,vs her sey bi kenara hit düsmüyor aksine her gün yükseliyor ken nasıl oluor günlük alexa bir gün 70k bir gün 1500k oluor ..hakkatten az bedduam küfrüm gitmemistir alexaya
1 gün de 70k diğer günde 1500k olması imkansız.Alexa son 3 ay'a bakar.Örnek olarak göstereyim.İstatistiklerine baktığında 1 hafta , 1 ay , 3 ay görürsün hatta ilk 100k içindeysen günlük istatistiği bile görebilirsin.
1 ay ; 500k
3 ay ; 600k
yazıyorsa genel oranın : 600k'dır bir dahaki güncellemede bu oranın düşecektir.Bu oranlarda çok oynamaz tahmini 595k vs. olur. [Bazen istisna durumlar olup site geri itebiliyor.]
Aynı şekilde.
1 ay ; 600k
3 ay : 500k ise genel durumunu geri atacaktır. [500k'dan 505k vs.]
Çok konuştum umarım anlatabilmişimdir.Ama ne olursa olsun Alexa'yı seviyorum.