PaylasTr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bende aldım burdan ücretsiz web alanı fakat 1 mysql vardı 2 yapabilirmisiniz dedim olmaz dediler.Bu yüzden reseller satın aldım başka firmadan.
Sayın PaylasTr;

Bu bir ücretsiz hosting kampanyasıdır ve özellikleri stabildir. Bahsi geçen bu kampanyadaki özellikleri bilerek ve isteyerek kabul ediyorsunuz. Bizde aktif ediyoruz. Kampanya paketimizde kişiye özel bir arttırım ne yazıkki yapamıyoruz. Fakat ücretli paketlerimizden talep etseydiniz size uygun bir paket teklifi sunabilirdik. Başarılar dileriz.


darbetim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
evet ya bugün sorun vardı biraz.
Kungiman adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1kaç gündür ara ara yaşıyordum ama bugun nerdeyse 1saattir kapali sitem.buna acil çözüm varmı yoksa neyapalım
gokhan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
datacenterinize erişim yok hayırdır?
Sayın darbetim, Kungiman , gokhan;

Evet bugün 17:30 itibariyle veri merkezimizde zorunlu bir çalışma vardı. Bu nedenle kesinti yaşamak/yaşatmak zorundaydık. Bu süre içerisinde göstermiş oldugunuz ilgi ve alakaya teşekkür ederiz.


Saygılarımızla.