Bakın, dün msn adresinizden kardeşiniz bizim ile görüşme yaptı bir ortak arkadaşımız aracılığı ile.
Dileğin peşini bırakın, Resul le kavgalı vs diye ona kin tutmayın gibi sözler etti.Biz Dileğe bulaşmadık, kendisi gelip bize bulaşmıştır.
Biz ayrıca ona Resul yüzünden kinimiz olmamıştır, konuşmalarda onun sözü bile geçmedi.En nihayetinde msn den gelip çocuk çocuk laflar edildi sizi pişman ederim gibiler.Bizde karşılık verdik tabi ki buyursun gelsin, pişman edicekse.
Davet ettik geri çekildi madem tehdit ediyor, lafının arkasında dursun buyursun gelsin.Lâkin takıldığım bir nokta vardı yazış tarzları aynıydı ablası ile hala anlam vermiş değilim.
Kusura bakmayın ben inanmıyorum.
Ben dilek ile yüzyüzede görüştüm kendisi devamlı konuştuğum birisidir. Ve avon ürünlerini kendisi satıyor üyelik kendisine ait. ama siz inanmayın o sizin bileceğiniz bişi. ama onlarıda karalayıp gündeme gelmek ayıp. yazık.
dılek hanımla bugun bırebır gorustum ve çok iyi anlayışlı bir insan oturup sohbet ettik ürünümü aldım daha ne kızı rahatsız ediyorsunuz bırakında oda rahat etsin amacınız sapıklıksa bunu nişanlı birine yapmayın ayıp !
Katılıyorum +