Merhaba,
Öncelikle kendimi ve konu hakkındaki bilgimi kısaca tanıtayım. "Regex" kullanıcı adıyla Türkiye'deki en büyük iki adet IRC forumunda, sene içerisinde "mIRC Scripting" bölümü yöneticiliği yaptım.
Şu anda bu forumlarla herhangi bir ilgim bulunmamakta. İmzamda yer alan forum sitesinin sahibiyim.
Artık mIRC Scripting olayından sıkıldım. Kod ve ders yazımı beni açmıyor, bir getiri göremiyorum. Son zamanlarda karşılaştığım nankörlükler beni iyice soğuttu ve kendi forumum dışında hiçbir IRC forumuna sürekli giriş yapmıyorum.
Ancak R10 ortamının kaliteli olduğunu, buradaki kişilerin genel olarak düzgün insanlar olduğunu ve forumda IRC işiyle ilgilenen kişilerin de olduğunu düşünerek böyle bir başlık açarak; elimden geldiğince yardımcı olma düşüncesindeyim.
mIRC Scripting konusunda, yukarıda da söylediğim gibi sene içerisinde IRCForumlari.Net ve IRCForum.Net'te yöneticilik yapmış bulunmaktayım. Yaklaşık olarak iki senedir kod ve ders yazıyor(d)um. Dediğim gibi bundan sonra kendi kullanımımla sınırlı olarak hazır kod yazacağım, paylaşımda bulunmayacağım. Sadece bu başlık altından, R10 ailesinin sorularını yanıtlandıracağım.
mIRC Scripting hakkındaki kod isteklerinizi, bu başlığa ileti ekleyerek bildirebilirsiniz. Kesinlikle zamanım oldukça dönüş yapacağım.
Lütfen hiçbir karşılık beklemeden bunca zaman harcadıktan sonra, son olarak verdiğim bu hizmet de amacından saptırılmasın.
Herkese kolay gelsin.