Münavver cinayetinin bu kadar konuşulması,uzaması elbet medyanın ve bazı kişilerin yüzünden bu hale geldi ama bu cinayete verilen tepki ile en azından birtanesi çözüldü. Çözülmeyen ve suçlusu yakalanmayan binlercesi var fakat hepsini zaten gündeme koyamazlar.

Gelelim şehit haberlerine, bu ülkede ben 30ağustos zafer bayramını kutlamayan bir kişiyim ben. Çünkü küçükken bana zafer bayramını öğrettiklerinde düşmanı yok ettik dediler. Ben devamlı şehit verdiğimiz bir ülkede 30ağustosta numaradan sevinc atamam.

Cem garipoğlunun yakalanma ve caza alma ihtimali var diye bu konuyu takip ettim. Şehit haberleri devamlı geldiğinden ve ne hükümetin ne de bazı büyük kişilerin pkk'yı bitireceklerine yürekten istediklerine inanmadığım için her şehit haberin altında yorum yazmamışımdır. Tüm şehitlerimize üzülmüşümdür kendimi yemişimdir ama bir terörist şehidine 20bin kişinin katıldığını ve tören yapıldığını gördüm ve polisin,devletin karışamadığını gördüm. Ben burda şehit verdik haberin altında yorum yaptığımda birşeylerin değişmiyeceğini gördüğüm için yazmamışımdır.

Bu yüzden lütfen münevver haberleriyle,şehit haberlerini karıştırmayın. Hepsi bizim insanımız fakat şehitleri zaten 1dklik haberlerde göstermeselerde biz yine aynı şekilde üzülürüz,terörü lanetleriz ve şu pkk itlerini bitirmeleri için dua ederiz,inanırız.