yazık diyorum sana gerçekten ben ne zaman sana banane depremden dedim? kargoya verdim diyorsun koy fişleri sorgulayalım görelim çıkmışmı kargo
o kargo ne dün ne bugün verildi saat 6 da kargoya verdim diyorsun 6 da verdiğin kargoda nasıl gecikme oluyor ?
6 da verdiğin kargo nasıl oluyorda yurtiçi kargoda 2 gün içinde gözükmüyor ?
sana sabah telefon açıyorum diyorumki kardeşim dün verdiğinde yollucaktın yollamadın fişleri akşam yollucam dedin eve geçiyorum otobüs geldi 30 dk ya nete gelip yollucam dedin yollamadın?
sabah 9 da mesaj attım avukata vericem dedim birden aradın nedense nerde fişler dedim hayvan herif ******** köpek bekle yollucam ne dünden beri arıyorsun dedin.
Ararım bu benim hakkım madem verdin o tarihte kanıtla bunu ayrıca ne demek paranı 10 gün içinde evinin yakınında birinden alırsın kimi tehdit ediyorsunki ?

gönder gelsin bu tanıdığın kimse şimdi söyle gelsin görüşelim adresim var sende
sen 200 lira için insanlara hayvan ******** diye suçlu olduğun halde hitap edebiliyorsan 200 lira için bu küfürüde yersin
madem dolandırmadın hadi koy fişleri cümle alem görsün hangi tarihte yola çıkmış burdan herkes sorgulasın bakalım
bana delikanlı ol deki paraya ihtiyacım vardı yada çık gerçeği söyle deki kardeşim ürününü ben yollayamadım sıkışığım bu parayada ihtiyacım vardı ama söz sana paranı ödücem de
önce çelişkili ifadelerini düzelt sen kargoya verdim diyorsun fiş yok koyucam diyorsun ekleyemiyorsun kargoları kontrol ettiriyorum çıkmış bir ürün yok delikanlı ol biraz böyle gelipte acıtasyon yapma deprem oldu ben fiş koyamadım deme evine giremedin madem internette yoktun nasıl denizhostingle msnden bu konuyu konuştun ?
ben sana depremden banane demedim götünden element uydurma 6 da verdiğin kargoyla 9 da olan deprem arasında nasıl bir bağlantı kurdun onu hiç anlayamadım kargo arabası depremde yok oldu sanırım.
Ayrıca adresini yurtiçinden almadık istediğin yere şikayetini edebilirsin bu forumda beni ticaret yaptıklarım çok iyi tanır bir kişide çıkıp sorunum oldu diyemez!
sana söz verdiğim saatte paranı verdim sen söz verdiğin saatte ürünü yollamadın ve yalan söyleyip yolladım dedin bir allahın kulu arasın konya beyşehir şubesini yada ısparta şubesini 2 gündür volkan narmanlı adına gelen giden bir kargo varmı kontrol etsin.
Ürünü yollayamadıysan yalan söylemezsin gönderemedim yetişmedi dersin ben birşey demem ama yalan söyleyip arayıncada yollamıyorum paranıda ürünüde dersen dolandırıcının kralı sensindir
Buyrun dün evime giremedim internete giremedim diyen şahıs, denizhostingle dün bu konuyu konuşmuş logları aşağıda buyursun dün kargoya verdiğine dair fişleri screen atsın buraya hep birlikte görelim.
Deniz Hosting Satış & Destek:
hayır neden yalan söyleyeyim
Pamuk Prens !:
doğrudur yani hocam dimi dün konustunuz bu konuyu siz ?
kendsini olanlar hakkında biraz yazdı bana
bugünde siz ekleyince beni konuyu hatırladım doğal olarak
sizle konuştuktan yarım saat sonra mehmet online oldu
ona da dedim böyle böyle
beni volkan bey diye biri ekledi böyle diyor
o da bana dedi ki
Pamuk Prens !:
tamam hocam anladım dün siz bu konuyu konustunuz bugünde cıkıp böyle böyle dedi doğrumudur ?
bana küfür etti o yüzden parasını geç iade edeceğim.. bende ona ne olursa olsun ya sattığın malı ya da parasını iade et, bu şekilde haklı da olsan haksız durumuna düşüyorsun dedim
amma velakin aranızda nasıl bir konuşma geçmiş bilmiyorum ama nuh dedi peygamber demedi, bu arada tekrar belirtiyorum, konu ile ilgili benim hiç bir bilgim ve alakam yok, konuşma sırasında kendi anlattı bana
log tutmuyorum ben, ah keşke tutsaydım da okutsaydım size
Pamuk Prens !:
tmm hocam anlıyorum ben sizi merak etmeyin sizi kötüleyecek bir şey olmadı dün evime giremedim diyor sizinle konusuyor
Pamuk Prens !:
beni engelliyor dün saatlerce onu bekledim
Pamuk Prens !:
diğer adreslerden ekledim online oldu engelledi
doğrudur valla diyecek birşey bulamıyorum
Arkadaş beni dünden engelledi ve tekrar üstüne basarak söylüyorum banane konyadaki depremden demedim depremle fişin alakası ne dedim kargodan çıktın çarşıdasın cıkar cebinden oku dedim otobüs geldi kapatmam lazım telefonu dedin kapadın.