Simdi pek diyecek birsey bulamiyorum depremden dolayi evimde degilim aksam 9 dan beri.
ben bu urunu o kisiye satarken 300 tl yi sonradan verebilecegine guvenerek yollayacagim soyledim.
Saat 6 da kargoya verdim .evime gectigimde bunun fisleri vs buraya asarim hic bi yonden sorun yok.
Saat 9 da arkadas tekrar aradi .
Dedimki kardesim burda deprem oluyor eve giremiyoruz biraz bekle eve girince belgelerini vereyim .
Telde dedigi laf " Banane depremden fislerimi ver "
ne demektir bu senin 200 liran icin iceri girip canimimi tehlikeye atayim.
Neyse buralari gecelim . ayni gun icinde Taki kargo aksam yetismediyse 1 gun sonra gidebilir .
Arkadas arayip bi ton laf ve yurt ici kargonun abisinin oldugu vs turu laflar etti .
2 Ye kadar beklemesini ve 2 de elinde olmassa urun parasinin 2 katini iade edecegimi soyledim. Gorusme tamamlandi teli kapadim
sabah arabadan ciktim bi yere oturdum bi tel daha . yine aynı mevzu
ve ana bacı demeden bi ton kufur yok dolandirdin yok baska seyler.
Ben saat 2 dedim 9 da demedim.
insan olan insan 1 kere denildiginde anlar . konyada artcılariyla beraber 10 saatte 12 tane deprem oldu .
Ha burda dolandiricilik varmi yok.
Ben o isi yapip o kisiye guveniyorsam . o kiside olacak aksakligi veya gecikmeyi boyle degerlendirip kimsey ana avrat kufur edip tehdit edemez .
Ev adresini buldum dava edicem vs.
Bir isin aslini ogrenmeden kimseyi hirsizlik dolandiricilikla suclayamassin.
Ben dun aksam dedim atla gel kardesim 30 dk lik yol aksam balik ismarliyayim urunu test et al parasini ode git Gelemem dedi
madem bu kadar korkuyorsun gelseydin.
İstedigin gibi yasal yollara basvurabilirsin.
Sen ettigin kufurler icin ozur dilersen bende senden gecikme icin ozur dilerim .
Ve burda bi ton kisinin onundede gider fislerin resmini ceker atarim.
Mahkeme vs olayina gelince .
Bana arayip kufur tehdit etmeye devam ediyorsun . yazik biz diyoruz can sen diyosun benim malim .
Boyle insanlik veya ticaret olmaz .
Tehdit etmeye devam edersen paranı 10 gun sonra senin evinin cok yakınında bi tanidigimdan alabilirsin .
Onune gelen herkesi dolandirici vs diye hitap ederek laflar soyluyorsun.
Bi isin aslini veya neden geciktigini ogrenmeden boyle seyler yapamassin.
Mahkemeye ver hakkındır . Ama arayip birisine ana avrat sovemessin.
insanlik veya ticaretin bununla alakasi yoktur .
simdi cikiyorum.
dedigim gibi cepten girer kontrol ederim dedigim sartlar saglanirsa urun yarin saat ogle 2 de elinde olur.
olmassa 10 gun sonra parani iade ederim.
Bu yasa kadar kimsenin 1 lirasina yan gozle bakmadim.
ama sucsuz insanlara kalkip kufur edip sen boylesin diyen bencil insanlar herseyi hak ediyor.
madem 2 saatte bi arayip kufur ediyosun.
10 gun boyunca ara aradıgın numaralarıda telden blocklayacagim.
Bana sadece bi sms ile hesap no nu vermen yeterli . ben dedigim sure sonunda hesabina parani gecerim.
gecmessem dolandirici dersin.
degilse hakkin degil.
Yurtici kargo mudurlugu ilede bazi gorusmelerim olacak . eskide olsa ev adresi bilgilerimi kimseye verme haklari yok.
Herkese hayırlı satıslar & forumlar