Arkadaşlar ben TURKCELL'in kalitesini konuşturduğu kanısındayım 3g modemleriyle sınırsız internet hizmeti verebilecek bir babayiğit şu anda dünyada yokken siz vodafone'un 35 kontore 250 mb verdiği internetiyle kıyaslıyorsanız bunu sizin insafınıza bırakırım en ucuz en kaliteli hizmeti 4GB 39 TL ile TURKCELL vermektedir... ve kotanızı ne kadar aşarsanız aşın max.199 TL gelmektedir. Hangi operatör MULTIMODEM hizmeti vermektedir. TURKCELL hangi operatör 3G Gözz gibi bir teknolojiyi bizlere sunmaktadır TURKCELL bunun gibi sayabileceğim çok ürün ve hizmetleri var yiğidi öldür hakkını yeme ben ucuz kullanıcam diye kanser olamam arkadaş mantık çerçevesinde düşünün adamlar 3G'nin yaygınlaşması için sürekli kampanyalar ve reklamlar yapmakta sürekli cihazları müşterilerine makul düzeyde ücretlerle faturalı hat sahiplerine sunmaktadır. Her semtimizde TURKCELL İLETİŞİM MERKEZİ adı altında geçen bir mağaza bulunmaktadır ve sizin cihazınızla ilgili bir problem olduğunda yada aklınıza takılan bir problemi ilk soracağınız nokta hangi operatörü kullanıyor olsanız gidip TURKCELL'e soruyorsunuz hiç rastladınızmı telefonunuzun bi ayarı için bayiye gittiğinizde oradaki arkadaşlar sen vodafone yada avea kullanıyorsun git onlara sor diye bir ithamla yaklaştığını hepsi orada görev alabilmek için eğitim görüyorlar hepsi 4 4lük olmayabilir o oradaki çalışanın insafına bağlı ama vodafone ve avea hiç bir bayi çalışanına eğitim vermiyor yada bayi çalışanlarının kültür ve eğitimi için masraf harcamıyor sizce ülkemizde böyle bir ekmek kapısı açan turkcell'in diğer operatörlerle kıyaslanması ne derece doğrudur sorarım sizlere...