Arkadaşlar ben bir Galatasaraylıyım.Evet 7-0 lık maçta doğrudur.Fakat bilmenizi isterimki o maçta Fenerbahçe'nin kadrosundaki bir takım değişiklikler olmuştur.Örneğin;ismini hatırlamıyorum ama kalecileri falan St.Benoit Lisesinde okuyorlarmış.Bunlara maç içim müdürleri izin vermemiş.Futbolun gelişmişliğini o zamana göre de düşünürsek yoldan buldukları 'Yürü be koçum sen yaparsın!!' denen herifler kaleye ve defans hattına geçmiştir.Bunun yanında Galatasaray hava koşullarından dolayı sahaya 7 kişi gidebilmiştir.Oynanan maçta 7-0 galip gelinmiştir.Şimdi bana bile açıkçası o zamandaki 7-0 olayı saçma geliyor yanlış anlamayın ama öyle.Futbol denen spor türü ne zaman bulunmuş bilmiyorum ama Türk insanının bunu farketmesi o tarihlerde falandır herhalde.Onun tartışmasını yapmak çok saçma.Evet 6 tane yedik Fenerbahçe'den.Adamlara helal olsun diyorum ki gerçekten de helal olsun.Futbolda hakkıyla oynasın kim olursa olsun Galatasaray'a bile 10 atsa helal olsun derim.Bir de şöyle bir şey var ki:''Büyük takımlar kazandıkları kupaları, küçük takımlar yendikleri büyük takımları konuşur.''M.Platini