Arkadaşlar, sitemin css si baştan aşağıya değişecek. Bana uzman derecede css bilen ve mümkünse php site görünümlerini düzenlerken sorun yaşatmayacak bir coder gerekli.
Grafikleri ve sitenin nasıl görünmesi gerektiğini ben vereceğim. Tek bir sayfa düzenlenecektir.
Yolun başında olan arkadaşlar lütfen bu konudan uzak dursun. En son birşey kodlattırmaya çalıştığımda zaman ve para kaybı yaşadım, elime sadece bir hiç geçti..
Dediğim gibi, uzman CSS ci arıyorum. Hatta yaş ayrımı yapmamak lazım belki ama yaşını başını almış bir kişiyle çalışmak daha iyi olabilir.
Tek sayfa css kodlama için paypal ile sadece ödeme yapacağım (merak etmeyin gift olarak yollayacağım parayı)
Sorun şu ki, ne scriptimi, ne de grafiklerimi ÇALMAYACAK bir arkadaşla çalışmak istiyorum. Bunun dışında eğer php koder özelliğiniz de varsa, daha sonra da devamlı çalışmalarımız olur.
Grafikler henüz hazır değil, iş 1-2 güne size verilecektir. Başta yüzde 25 ön ödeme, teslimat öncesi tamamı şeklinde çalışırım.
6lo(nokta)net adresi için tek sayfa tasarım yapılacak. Buna göre fiyat verirseniz sevinirim. Gerçi fiyat çok sorun değil, bana SORUNSUZ bir arkadaş gelsin yeter.
Yeni bir kazık istemiyorum, saygılarımla.