1) bu konular bu videolar facebook un suçu değil.
Mahkeme facebook u değil bu videoları ve saçmalıkları birbirine gönderen ahlak vicdan fukaralarını kapatsın.
2) Ben facebook üzerinden gerçek arkadaşlarım ile iletişim kuruyorum. liseden, ilkokuldan, üniversiteden, işten güçten tatilden bir sürü arkadaşımın durumunu resimlerini hayatını takip edebiliyorum.
3) sizin gibi rahatsız olanlar yüzünden facebook un kapatılması benim hakkıma tecavüzdür.
4) benim arkadaşlarımdan kimse bugüne kadar bana öyle bir video gönderemedi ya da profilinde paylaşmadı. paylaşanı da kalaylar arkadaş listemden silerim gerekirse.
5) eğer bu tarz videolar ile gruplar ile ya da videolar ile karşılaşıyorsanız bu paylaşıma katılan arkadaşını uyar sen facebook tan yakınacağına.
Bu tarz sosyal paylaşım sitelerinin amacı arkadaşlık. Eğer listende böyle abuk sabuk şeyler paylaşan arkadaşların varsa blokla gitsin. Siz facebook kullanmayı biliyormusunuz herhalde. Böyle abuk sabuk paylaşanları silmenize de gerek yok gizle dediğinizde o adamdan gelen her türlü mesajı gizleyebiliyorsunuz.
Burada facebook tan şikayet edenleri anlamıyorum. Sizi zorla mı üye yaptılar? O videoları adresinize facebook kendi mi gönderiyor.
Kesilmesi gereken ceza varsa bu videoları paylaşanlara kesilmelidir. Facebook tüm sosyal paylaşım sitelerinin içinde editörü en bol olan ve spame en az izin verenlerin başında geliyor.
Öyle youtube u kapat, facebook u kapat demekle olmaz. Yarın p*rno sonuçlar veriyor diye google ı kapat.
Bu ülkede kapatılması gereken tek şey köyden şehre göç edip ne köylü olabilmiş ne kentli olabilmiş ahlakı şerefi varmış gibi davranıp yakalanmayacağını düşündüğü anda her türlü şerefsizliği yapan getto varoş kültürüdür.
bu videolar hala 2 haftadır elden ele dolaşıyorsa defalarca şikayet etmemize rağmen kaldırılmıyorsa
KAPATILSIN