Seni anlıorm sabahki konudan dolayı sana kızgın olsamda snn bu tür olayları yasamamanı hiçbirimizin bu tür olayları yasamamasını Allah'ımdan isterim.

Bende uzun süreler yaşım 8-15 arasında sıklıkla yaşadım. Özellikle babam ölse ben naparım felan şeklinde uzun uzun düşünürdüm geceleri gece 4-5 gibi ancak uykuya dalabilirdim. Yalan söylemeye gerek yok su anda gözlerimden yaşlar akıyor o konular gelince aklıma. Bu korkularımın temelinde 8 yaşındayken dayımın vurularak öldürülmesiyle başladı. Bir şerefsizin dayımı iki bin lira için nitekim dayımın deftere bile yazmaya gerek duymadıgı o serefsizin uzun sure ugrastırmasından sonra nasıl olsa vermez diyip senetini yırtması seklindeki ve kafasında yine deftere yazmadıgı 100-200 bin lira arasındaki bir miktar olması. Dayım sigara bile kullanmazdı karıncayı bile incitemezdi ama iki bin lira için cebinde tasıdıgı paranın yarısı kadar para için oldurulmesi arkasında 2 cocuk bırakması beni duygusal anlamda bir travma yasatmaya surukledi.

Bembeyaz bir ortamda sanki uyanıkmışsın ancak hiç konusamayıp hiç bir haraket edemeyip cakılıp kalmak ellerin kolların bir ip ile baglanmıs gibi olmak. Seni gercekten anlıyorum. Abdestsiz oldugum zamanlar genellikle veya yatagımın ustunde birşeyler yediysem o günlerde aşırı oluyor. Biliyorum yasadıklarını..

Kalktıgında ise bircok şey yasayıp aklında anlatacak birşey kalmıyor.

İnşallah en kısa zamanda bu durumdan kurtulursun. Allah yardımcın olsun