allah yardıncın olsun hocam . aynı olaylar yer eyr bana da olur. emin ol adultla çok ilgisi var abdestsiz yatmak bunlara sebep olur yattığın yerde pislik bırakma temiz tut özellikle kül olmasın odada ve kıbleye uzanmasın ayakların bu da ayrı bir nokta. ama tek bir şeye inan Yüce Allah'ım ne dilerse o olur. korkma o yüzden eğer alın yazında bu tür olaylar yaşamak varsa zaten kaçışın yok. tabiki olmaması için elinden geleni yapmalısın. Allah yardımcın olsun
Kül derken ofiste kalıyorum 1 aydır eve gitmiyorum belki daha fazladır. ofiste yatıp kalkıyorum ve dediğin gibi çok sigara içiyorum.
Acaba sigara külündenmi bahsediyoruz. pek anlayamadım ve genellikler süpürürüm olduğum veya bulunduğum ortamı.
Senin dediğini bir yerden daha yakinen bilir gibiyim, şuan için çıkaramadım, Saol sendende Allah razı olsun.
Büyü olmasın arkadaşım.Senin kötülüğünü düşünen birileri bu işlere kalkışmış olabilir.Dikkatli olmak lazım.Allah yardımcın ve yardımcımız olsun.
Valla bilmiyorum; önçelikle amin. cümlemizin, öncelikle bir doktora gittikten sonra hocaya gidip bir nuska yaptırmayı düşünüyorum kendime, tekrardan sende saol.