SanalKarizma adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
fldcrn bana gönder şu hesap numaranı yollayayım 10 liranı fazla uzatmayalım ben zambak'dan alırım.Garanti bankası gönder bana.
Culsuz o report ederken selamda söyle burası özgür bir forum istediğimden alıntı yaparım.
Al bu son verişim...
OceanSScreaM adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sonrasını yazmadım çünkü sadece küfür..
Bu iki adamdan uzak durun arkadaşlar, kimseyi inandırmak zorunda değilim, ister onlara, ister ben ve benim gibi mağdur olanlara inanın..

Bu adamlar kalpazan! Sadece boş laf yapıyorlar, hiç icraat yok. Ne verdikleri hizmette, nede rezil olduktan sonra paranızı geri iade de!
Ama işe başlamadan anında para istiyorlar, neden? iş yaptıracak kişi uyanmadan parayı almaları lazım.
Zambak & Sanal karizma akraba; körler sağarlar bir birini ağarlar..
Benimde akrabam var tanıdığım var iş yapacaksanız adam gibi yapın değil akraba 7 cihan alkış tutar... akrabalık önemli değil...
SanalKarizma adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
evet akrabam bunu bilmeyen yok zaten.Ayrıca aşağıda sadece senin küfürün var.Yanlızca ben sana o küfürü iade ettim sen şusun dedin bende sana o sensin dedim.
Ayrıca size yemin ediyorumki zambak gözümün önünde ekledi tüm dizinleri tek tek.Neden sadece bu adamın dizinlerde sorun çıktı? Tamam geç eklemiş olabilir.Sorunlarıda olabilir.Onlarca kişiyi ekledi ama neden sadece seninkiler eklenmedi.Bırak bu ayakları sen beleş hizmet istiyorsun.
Ekol zambak yanımda şu anda zaten.Kendisi akrabam bunu bilmeyen yok zaten.Onun için aynı ipden gözükebiliriz haberiniz olsun.
sorunu olanlar çözülüyor zaten.Fldrcn arkadaşdan hesap bilgisi bekliyorum gelir gelmez ödemesini geçicez.
Kaç defa hesap no verecem belki 10 belki daha fazla son defa SanalKarizma sanada gönderiyorum bitirin şu rezaleti milleti kandırmaktan vazgeçin...
zambak adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
geri ödemeleri tek tek yapıyorum. sıra sizede gelecek. bugün fldrcn yapıcam. birkaçgünede sıra size gelecek.
Bu mesaji 9 Eylülde yazmışsın su an 10 eylül gece hala ödeme yok...
Ben usandım bu muhabbetlerden parayı geri ödemeyecekseniz ödemiycez açık açık sizi dolandrdık deyin...