Bende de buna benzer durumlar var.Bendeki küçüklükten mahallede abilerimizin uydurduğu ama bizim gerçek sandığımız periler,hayaletler vb.. şeyler yüzünden meydana geliyor.O zamanla bu zaman arasında belki 8-9 sene geçti ama halen hissediyorum..
Karabasan tarzı değilde ben özellikle annem-babam ve kardeşim'e bağırdığımda kızdığımda onlarla çok uğraştığımda gece yatağa girdiğimde sabaha kadar uyuyamıyorum.Uykum geliyor gözlerimi kapatıyorum sanki biri varmış gibi hemen gözlerimi açıyorum geri.Gözlerimi kapattığımda sanki birşeyler olacakmış gibi sabaha kadar tavana bakıyorum.
Birçoğunda ise gözlerimi kapatıp hafif uykuya daldığımda öyle bir sıçrıyorum ki siz bile inanamazsınız.Sanki biri beni 7.0 şiddetindeki deprem gibi sallıyor ve o anda hemen geri uyanıyorum..
Hem çocukluk günlerimdeki korkularım + hemde yaptığım şeyler yüzünden birisi/leri beni sabaha kadar uyutmuyor sanki bana bir ders veriyorlar.Yatağa yatar yatmaz ne kadarda besmele çeksem dua okusamda gerçekleşeceği varsa gerçekleşiyor..
Siz siz olsun anneniz-babanız ve kardeşinizle iyi geçinin.Bu yazdıklarım tamamen kendi yaşantımdır.Kimseyi korkutmak değil amacım..
Bu arada Allah yardımcın olsun kardeşim psikologa git bakalım inş sorunların çözülür...