Dle lisanslı bir üründür 59 dolar lisans parası resmi sitesi http://dle-news.ru/ dle güzel bir sistem ancak null kullanımı daha yaygındır lakin dle ilk başta sizlere itici gelebilir bunun ilk nedeni diğer sistemler gibi çokca destek sitesi yoktur,ancak destek konusunda antishareware dostum olsun www.dle-turkey.com yada www.dleturk.com yada www.dleclub.com Türkçe olarak yardım alabilceğiniz siteler mevcuttur.Scriptin vatanı Rusya dır,Rusların geneli bu scripti kullanmaktadır,örnek sormak isteyenler 2baksa diyorum epidem diyorum kişisel blogda olur haber siteside bu sizin hayal gücünüze ve kod bilginize kalıyor.

Tema konusunda sıkıntı yaşarsınız arkadaşlar temalar için adres vermiş ama ordaki çoğu tema riptir yani sorunludur,yada ruslar içine kod gömmüştür,bu konuda destek sitelerinde çeviri temaları bulmanız mümkün,dle de sadece şuna dikkat etmelisiniz,Ruslardan birşey alıyorsanız 2 kere düşünün iyice bakın araştırın zira bu adamlar hayrına asla iş yapmaz (modül,tema,gibi şeyler) 2 yıllık dle tecrübesi sonucunda bunları gördüm bunları bilir bunları söylerim.Dle WP ye göre bana göre kat ve kat iyi güvenlik konusu olsun,kullanım yapısı olsun,seo olsun,indexlenme olsun,reklam yönetimi olsun v.s v.s

Son olarak DLE ile yapamıyacağınız site yoktur.Şuan son sürümü 8.2 dir ama Ruslar kararlı olarak hala nedendir bilmem 7.5 te ısrar ediyorlar 7.5 üzerine 8.0 ve 8.2 sürümleri çıkmıştır.