Turkcell turkcell diyenler herhalde yedikleri kazıktan dolayı onu destekliyorlarki hep onun tarafındalar.Neyin turkcelliymiş ya?
Şu an kocaeli/gebze de vodafone sorunum yok hatta dün de hiçbir sorunum yoktu full çekiyordu ama bu turkcelle mesaj gelmiyor
Banka işlerim kaldı bunların yüzünden.
Sel olmuş herşey zedelenmiş siz hala turkcell turkcell.Hani nerede turkcelliniz?
Teknoloji bu doğa olaylarından tabiki etkilenir.Çok doğal birşey.Yani burdada yok turkcell miş yok turkcell gibisi yokmuş nedir yani?
Gördük o meşhur turkcellinide
Parası olan kullanır tabi turkcelli kimseye lafımız yok

ayrıca vodafone daki sorun genede tüm vodayı kapsamıyor bende arama yapıp sms atabiliyordum dünde bugünde sadece kontör sorgulama yükleme gibi servisler çalışmıyordu cepten internete bile girebildim yani.Zaten vodafone da bilgilendirme yaptı sorun olan abone miktarıyla alakalı onlarda düzelir bugün yarın.Turkcell kullanmak geniş cüzdan ister benim 150 kontörle karşıladığım tüm ihtiyaçları turkcellde 300-500 arası kontörle anca karşılarım herhalde o yüzden vodafone devam hiç yoktan avea gibi durup dururken sorun olmadı birçok insanın canını kaybettiği bir afet sonrası sorun oldu demek ki çokta ufak bir olay değil o bölgelerde yaşayanlar daha iyi biliyor olayın ciddiyetini bu afetin maliyeti çok büyük.