Desteğiniz için teşekkürler.

sogukkanli56 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aramızda yaş farkı olan baya bi üye var. Bu güne kadar bunu çok fazla dert etmedim. Hatta bir defa dahi yazmış değilim. Sen güzel bir şekilde problemi dile getirmişsin. Bu problemin olduğu açık ve net bir şekilde ortada. Olaya birde şikayette bulunduğunuz taraftan bakmak gerekir. Elbette 18 yaş altı olupta efendi gibi iş yapan , efendi gibi konuşan arkadaşlar var ona sözümüz yok ..Ama birde efendi olmayan, sululuk yapan, sürekli her konuyu mizah konusuna çeviren (Bu adamın mizahi anlayışından değil seviyesizliğinden) , nerde ne yazılcağını bilmeden atıp tutan baya bi arkadaş var. Haliyle böyle adamlara karşı hoş görü gösterilmiyor ve neticede yaşın yanında kuruda zarar görüyor.
Haklısınız yani ben bile illet ettiğim yerler oluyor ama bunu büyüklerde yapıyor? R10'da huzuru bozan ve sonucunda birsürü banlanan büyükler var.

Lütfen ama sığ düşünmeyelim. Mesela A şehirli kişi dolancırıcıysa diğer A şehirli arkadaşlarımda mı *********** olacak. (Ne alaka demeye gerek yok kurunun yanında yaşta yanıyor)

Tekrar söylüyorum biraz duyarlı olup, bize daha çok yardımcı olun. Destek olun, köstek olmayın. Kendinizi çok fazla yüksekte görüpte karşınızda kini alçatmayın. Yazık günah.