axikedi ye kesinlikle katılıyorum. İyi bir domain satıcısı yatırımını yine netten kazandığı para ile gerçekleştirir. Evet bende de 200 den fazla domain var ve bunun maddi anlamda yıllık 2000 dolar bir yükü var. Bazen aldığım domainleri aptalca bulan bir çok insan gördüm fakat o domaini 500-600 e sattığımda yaptığım işin doğru olduğunu gördüler. Bazen birkaç domain satıp tüm listenizi yıl olarak yenileyebilirsiniz. Ben domain yatırımlarını yine web sitelerimden kazandığım gelir ile ödemekteyim. Ekstra cepten para koymak mantıklı gelmiyor. Zaten işi kaptıysanız 1 tlden domain satmak zorunda kalmazsınız alıcı sizi bulur. Fakat konuyu açan arkadaş ile ters düştüğüm nokta şu bazı domainler vardır sürümden kazanırsın çok fazla alırsın 4 harf com lar gibi yada anlamlı .org domainler gibi. Bu tarz domainler düşük fiyattan gidebilir ama günde 4 yada 5 tane bu tarz domaini 25-30 dolardan satsan bu bile iyi bir gelirdir. Herşeyi R10 daki domain satışına bağlamamak lazım. Snapnames üzerinden daha fazla kazanıyorum ben..