Yahu arkadaşlar cidden off-topic'e açılan bir konuda bile 'emr-i vaki cümleler' ve 'herşeyi ben bilirim' edasıyla cevaplar yazıyorsunuz. Utanmasa, adresimi versem, gelip dövecek adamlar var (:
Ben evrime inanıyorum demedim. İnanmadığımı da belirtmemiştim şu ana kadar. Fakat forumun konu hakkındaki düşüncesini merak ettim. Bilimsel bir makale yayınladım. Bazıları "taş koy bina olsun, vay efendim bunun geçerliliği yok" tarzı yanıtlar vermiş.
Evrim konusunda az-çok fikir sahibi olan birisi başlıkta ve içerikte geçen GÖZ kelimesine içerdiği üç harften fazla önem verirdi. Çünkü benim bildiğim kadarıyla göz, Darwin'in açıklayamadığı ve hakkında "herşey için açıklamam var. Fakat göz... Onun için yok!" türünden bir ifade sarfetme gereği duyduğu yegane organdır!
Ben hem forum üyelerinin "uzun bir yazı bile olsa" yorum yapmadan önce yazıyı okuyup okumadıklarını, okuyorlarsa ve cevap yazıyorlarsa konuya hakimler mi değiller mi merak ettiğimden açtım (:
Belki konuya hakimsinizdir. Fakat konuya hakim arkadaşların, başlıktaki Göz kelimesine yoğunlaşacağını düşünmüştüm (: