antiarabesk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Evrimmi kaldı hacı, ıspatlanamayan bir dinsizlik teorisi olmaktan öte gidemedi....
Bir hayat görüşünün yansıması oldu artık dünyada, tek bir somut delil bile olmayan bilim olabilirmi, sayfalarca yazı var ama tek bir delil yok, olabilirle olmuşla bitmişle iş olmaz ki, delil varsa ne ala yoksa mualla bence
Göz gibi karmaşık ve komlike bir organın tesadüfen evrim geçire geçire bu hale gelmeside çok ilginç, zamanla ve kör tesadüfle harika bir sanat ortaya çıkıyorsa sende dene şu örneği...
Evinin önüne yeteri kadar taş ve ahşap yığ, biraz kum ve gerekli diğer şeyleri koy ve bekleki zamanla ve tesadüfle bu bir taç mahal olsun, bir ayosoyfa olsun, yahut tokinin yaptığı uyduruk konut olsun....
İnan bana o taşlar bir gün gelip düşünecekler "yahu biz burda boşuna duruyoruz, bari üst üste gelelimde bir duvar olalım" diyeceklerdir...
Kumlar ve çimento birleşerek beton halini alacak ve taşları sağlamlaştıracaklar, daha öncesinde bunun mimari ve mühendislik çizimlerinide düşünecekler...
aradan geçen 1 000 000 yıldan sonra harika bir yapı kendiliğinden meydana gelecek...
Adınada sen ne dersen de
Maalesef bilgi sahibi olmadan fikir sahibi oluyoruz Evrimin belkide milyonlarca somut delili var arkadaşım evolusyon denilen bilim dalı pozitif bir bilim dalıdır bu bilim dalı içerisinde birtakım varsayımlar olduğu doğrdur ancak evriminn var olduğu da bir gerçektir dediğim gibi şimdi bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olan birçok arkadaş bana karşı çıkacaktır ama en güzeli açın okuyun ben de elbette allahıma sonsuz inanıyorum dua mı ona ederim ama evrime inanmak dinsiz olduğunu göstermez kaldı ki darwinin hayatı da aslında buna güzel bir örnek