Sıralıcam son bir aydır başıma gelenleri ;

1 - Admin paneli bozuldu. bir çok forumda sonuçsuz konular var. Her kez kafasına göre bir şeyler yazmış ama kesin şu sonuç şu dememiş. Bozuk görüntü ve css kayması adıylada konu açılmış.

Sorunun kesin çözümü (kendim denedim ve oldu)

Bozuk olmasına rağmen panel içe ve dışa aktarma çalışıyor. Bilgisayarınıza indirip başka bir site wp kurup (subdomain) oraya aktarın. örneğin siteniz www.benimmsitemm.com www.kurtarma.benimmsitemm.com dıye wp kurun oraya resimler dahil aktarın.

Ana sitenizi komple silerek yeni wp kurun. daha sonra aktarma işlemini www.kurtarma.benimmsitemm.com den tekrar yapın ve ana sayfanıza yukleyın. yukleme tamamlandıkdan sonra panalı kontol ederek subdomini silin. zerre kayıp yok ve google ıcın problemde yok.

2- Sıfırdan yükleme sorunu. Bu güne kadar wp kurulumlarında sorun yaşamamıştım düne kadar. Yeni iki sitenin kurulumunda tıkanıp kalıyorum. databese olusturup config dosyasını duzenlıyrum ama hata verıyor. tekrar forumlarda arasdırıyorum solenenlerı yapıyorum olmuyor. dort saat urasıyorum. ve hatayı sorunu gecde olsa buluyorum. ama buda ilk kez basıma gelıo. bılgısayardan note pad le duzenlıyordum dosyayı dil sorunu yasatıyor dıye dusundum frontpage ıle duzenledım ve kurulum sağlandı.

3- Ve beni deli eden izin sorunu.
Buda yokdu kurduum sitelerde gerek otomatik tema yuklemelerde gerekse resim yuklemelerde bole sorun almıyordum ama, ıkı gundur tum sıtelerımde yazılabılır degıl sole degıl... su ana kadar hıc bır sıtemde bununla karsılasmamısdım ama sımdı dosyalar yazılabılır degıl dıyor? ne oldu ıkı gunde kım ne ettı benım sıtelerıme anlamıs degılım :S

kısacası en son 3. konu dahıl kafam cok karısıyor. kım mudahele edıyor yada sorun bendemı ?

Yorumlarınızı beklıyorum cok cıddı sorunlarmı beklıo bızı? Binlerce ınsna ekmek yemeye calısıyor wp den ama böle gıderse bu işinde sonu çıkmaza gırıcek.