Ben bugün çok şey öğrendim...

İlk başta Türk Milli Takımının her zaman ki 'Ya biz oynayalım nasıl olsa bu olur şu olur gideriz' taktiğinin artık işe yaramadığını öğrendim.Bir kerede yardırın gidin be!Bir kere...Hep o yenilcek ona bişey olcak son dakikaya kadar gol bekleyeceğiz penaltı olacak vs.Ben bugün maçın hakeminden 'Maçın nasıl içine ederim?' sorusunun cevabını öğrendim.Ben bugün Gökhan Gönül'den kalenin dibindeyken en arkalara kimsenin olmadığı yerlere nasıl orta açarım onu öğrendim.Ben bugün fazla para alan adamların bir yerlerinin kalktığını öğrendim.Ben bugün Fatih Terim gibi bir insanın ortamı nasıl gerdiğini ve nasıl istifa etmesi gerektiğini öğrendim.Ben bugün bizim takımda hiç bir gelecek olmadığını öğrendim.Ben bugün kalenin önünde şut çekmek varken 20 kere pas nasıl yaparım onu öğrendim.Ben bugün Bosna'nın frikik golü bir tarafını yırtsa ne kadar güzel olabilir sorusunun cevabını öğrendim.Ben bugün Bosna'nın kalecisinden vakit nasıl geçirilir çirkeflik nasıl yapılır onu öğrendim.Ben bugün gruplardan nasıl çıkamayız onu öğrendim..

Ben bugün çok şey öğrendim çoooookkk....