Arkadaşlar bu yoğun ilginize teşekkür ederim çok memnunuz.
Öncelikle sorularınızı tek tek yanıtlayayım.

1- XeroX Arkadaşım bulmuş .

2 - Soru : 3.000 Tl satış yapamayan birisi sadece % 15 primmi alıcak sattıklarından ?

evet 3000 TL ye ulaşamayan arkdaş sadece %20 prim alacaktır. Ama devamlı çalıştığımız ve güvenimiz olan arkadaşlar için 300-500 tl problem olmaz.

3 - Broşür, kitapçık desteği sağlanacaksa, yeterinde referans varsa ve ödemelerde kolaylık sağlanmakta ise satış danışmanlığı alabilirim.

daha detaylı bir pm alabilirmiyim...

Broşür, Kitapçık, el ilanı, online destek ve 7/24 Telefon desteği firmamız tarafından sorunsuz sağlanmaktadır.
Referanslarımız var tabiki. 1.5 Yıllık bir firmayız. Ciddi firmalarla iş yaptık.
Ödemelerde Kolaylık sağlayabiliyoruz. World Karta ve İdeal Karta 12 taksite kadar yapabilirz. Diğer Bankalarla da anlaşıyoruz. Sırada Bonus ve Maximum olacak gibi.
Detaylı pm den ziyade isterseniz telefonla görüşebiliriz. telefon numaranızı mail atarsanız arayabilirim.

4 - Firmayı tanımıyorum şahsım İzmir'de ikamet ettiğinden en kısa sürede görüşmek ikili ilişkilerimizdeki verimliliği paylaşmak istiyorum.....Eğer, firmanız internet sektöründeki piyasa koşullarını gerektiren şartları (uygun ücret, zamanında teslimat vs. ) yerine getiriyor ise sizinle tanışıp çalışmaktan mutluluk ve gurur duyarım. Bu konuda gerek msn adresinden gerek ise iletişimin en önemli ve etkin yolu olan yüzyüze iletişim yolu ile en kısa sürede görüşmek üzere.

Çok Teşekkür ederim. Size Telefon numaramı pm atıyorum. müsait olduğunuz bir zamanda şirketimize gelerek görüşmeniz bizi mutlu edecektir..

Zamanında Teslimat ve Müşteri İlişkileri konusunda çok hassas davranıyoruz. Bunu Birkaç ufak işte anlamanız mümkün olacaktır.

Konu hala güncedir arkadaşlar. Gönderidğiniz maillere en kısa zamanda dönüş yapıyorum.