Selamlar, ben bu konunuzdaki en büyük hatayı ''tib.gov.tr'' 'nin yaptığını düşünüyorum.
Her yer sağlayıcı belgesi olan firma olursa, piyasada firmayım diyen arkadaşlarımız çoğalacaktır.
Bunun temel nedeni, yer sağlayıcı belgesi veriyor musun o zaman orada duracaksın!
Burada yer sağlayıcı belgesi alan kişi, vps, dedicated satacak kadar ilerlemiş bir firma ise yer sağlayıcı belgesinin onda işi ne?
Bu kişinin Sahış firması olarak değilde, Limited Şirketi olması lazım değil mi?
''Tib.gov.tr'' herkese yer sağlayıcı belgesi veriyor ve kontrol etmiyor, gelen şikayetleride aldırmıyorlar.
Piyasayı düşürmede ilk adımı ''tib.gov.tr'' atmış bulunmaktadır.
Bizi biz yakıyoruz haberimiz yok!
Düşünmüyor ki, Türkiye ''İnternet Hizmetleri'' konusunda %-26,04 'e kadar gerilemiş olduğunu?
Düşünmüyor ki, Türkiye ''Okuma Çağında Olan Çocukların'' bu piyasada zamanlarını harcayıp, 2-3 kuruş kazanacak diye, binlerce kişiyi dolandırdığını?
Düşünmüyor ki, Türkiye ''Okuma Çağında Olan Çocukların'' kendi elleriyle hırsızlığa, dolandırıcılığa ve yalan bir topluma ilerlettikleri.
Siz hiç mi düşün müyorsunuz?
Burada eleştiri yapan tüm arkadaşlarıma katılıyorum fakat yukarıdan ilk adım atılmış, bilinçlendirmek ancak bize düşer de, bilinçli müşteri nasıl buluruz onu bilemiyorum!
Bir müşteri olarak gelsem, bu forumda bir hosting alsam, anlamıyorsamsa sadece tib.gov.tr ye kayıtlı diye ben o firma sandığım kişiden hosting alacağım ve ileride dolandırılacağım yada mağdur olacağım!
Neden? Çünkü, ben onun devletin resmi web sitesinde adının geçtiğini ve o firmaya faaliyet ve yer sağlayıcı belgesi verdiğini gördüğüm için alıyorum.
Fiyat kırma ve ucuza satma konusunu da anlattığım küçük bir yazı ile siz düşünün!