sivilce belası ile benim kadar uğraşan binlerce insan vardır elbet bende onlardan biri olarak yaşadıklarımı kısaca yazayım;
küçük yaşlardan beri sorunlu cilt yapımla uğraşıyorum yaşım 24 sırtımda, kollarımda, ense bölgemde, göğsümde, omuzlarımda koca koca sivilceler çıkıyordu ve bunun yanı sıra şu an hala mücadele ettiğim saç diplerimde çıkan yaralar... ama yüzümde pek görmedim sivilce arada bir çıkardı sadece her neyse roaccuttane ya da zoretanin ikisinide kullandım, sırtımda, kollarımda, ense bölgemde, göğsümde, omuzlarımda sivilce kalmadı şükür temizledi hepsini askere gidene kadar kullandım askerde bırakmak durumunda kaldım zor ilaçlar çünkü, yan etkisi çok, ağız kuruluğu, dudak dökülmeleri, saç dökülmeleri, stres, yorgunluk ve en önemlisi güneş ışığına maruz kalınca cildin yanması... ama saç diplerimi bir türlü kurutamadım şu an monodoks antibyotik kullanıyorum kısmen iyi geliyor ve 2 günde bir saçlarımı yıkıyorum medikal şampuanlar var benim kullandığım ketoral iyi geliyor... sağlık güvencem yok malesef doktora gitmiyorum ücretli oluyor tedaviler, sağlık güvencemi kazanır kazanmaz yine gideceğim saç diplerim için...
demem o ki çok zor durumdaysan doktora git ve ilaç tedavisi ol, seni görmediğim için tam olarak bilmiyorum sorununu...
geçmiş olsun