Öncelikle bu arkadaşın yaptığı hatanın bedelini bize ödetmeye çalışmasını anlamış değilim 20 liranin hesabını yapıcak kadar aciz bir yer olmadığımızı belirtmek isterim.
1. Güvenmediğin bir kişiden online olarak alışveriş yaparak 20 liraya alacagın 6 aylık premium hesabın alınabilmesi seni hic mi suphelendirmedi
2.Aldıgın kişinın adı ve soyadı ıle baglantılı olmayan bır hesap olmaması yıne senın hatan bu bize maal edilemez
3.Ben sana yardımcı olmaya calıstım ancak hala gelip bana ahkam kesmen hata
Sonuç olarak açıklık getirmek gerekirse alışveriş yaptıgın kısı bizden bizim hesabımızı kullanarak bir alışveriş yapmış.Hesaplarımıza günler bir cok farklı kısıden para yatmakta ve gerek telefon ıle gerekse msn yolu ıle farklı kişiler tarafından bildirim olabilmektedir.Alınan şey veya acılan musterı hesabının sahıbı parayı yatıran degıl bıldırımı yapan kısıdır.
Yine bir hata olarak para yatırıyorsun sadece msn uzerınden ne o kısının telefonunu alıyorsun nede bir tc kımlık numarası sadece msn uzerınden alışveriş yapıyorsun.
Bu kesınlıkle bıze maal edılemez. Yetkili arkadaşlarada bu konunun silinmesini rica ediyorum.bkz. MyGameArea Profesyonel bir firmadır araştırınız şu ana kadarda hiç kimsenin haksız yere hakkı yenmemiştir.Bunu bizimle calışan 325 müşterimizede sorabilirsiniz. Teşekkürler