ispat?
Algoritma nasil linkin hack yontemi ile alindigini anlayacak?
Ikinci cumle pasif. Tavsiye etmeyen kim? Siz? Google? Gungor Uras'in ayse teyzesi mi?
Hep teori... Hacklenen sitenin sahipleri, sitelerine bakmadiklari icin hackleniyor zaten. Cogu olayi farkina bile varmiyor.
Hep teori. Ispatta yok.
Cuneyt Ulsever'in pratik teoriyi her zaman asiyor kitabi vardir. Simdi adini degistirmisler,
neden liberalim, pratik teoriyi her zaman asiyor yapmislar. Amacim siyasi tartisma degil. Demek istedigim su, ortada bir fenomen var. Insanlar bu linkleri alarak ust siralara yerlesiyorlar. Normal bir webmaster sitesini 1k'da tutarken bu yontem hiti 100-200 katina cikariyor.
Ben ise ekonomik acidan bakiyorum. Eger 100K hite ulasirsam, 2 ay o seviyede kalirsam, 100*30*2= 6 milyon ziyaretcim olur. Google vs beni banladimi, sorun degil, siteyi baska domainde bir daha acarim.
White Hat seo 1k hit yapar. Google amcasi ve bu sitedeki bazi insanlar dogru yoldasin, ozgun icerik ekle, sunu yap, bunu yap vs derler. Bu adamin 6 milyon hit yapmasi icin 6.000.000/1000= 6000 gun, yaklasik olarak 16 yil gerekir.
Yani pratik teoriyi her zaman asiyor. Insanlar kara kasi kara gozu icin hacklink alimiyor, ekonomik bir sebebi var. Yani pratik, teoriyi her zaman asiyor.