Evet Harun Abi Dogru Diyor Birde Benim Demek İstediğim Birşey var Bazı Firmalar Eski Oldugu İçin Onlar Artık Müşterileri Oturtmuslar Yeni Müşteri gelmiş veya gelmemiş onlar için birşey farketmiyor hizmetinide veriyorsa eğer ondan iyisi yoktur benim için...
Sabit müşteriler de siz ne kadar iyi hizmet verirseniz verin bir süre sonra ucuz olan yere gidiyorlar.
Örnek verirsek 2009 yılı başında sadece vps den 50 den fazla müşteri (1 yıllık müşterilerim ) sırf ucuz vps sevdasına 10 20 tl ucuz diye başka firmaları tercih ettiler. Bazılarının diskleri patladı bazıları yedeklerini alamadan hesaplarını sildiler bazıları ise bize geri dönmeyi istediler ( Dhs için tek önem verdiğim şey habersiz sadece ucuz diye çekip giden bir kişiye yalvarsada yakarsada tekrar hizmet vermeme kuralımdır. Katı sert biri değilim fakat 3 5 kuruş indirim için habersizce gidenlere asla birdaha güvenmem. )
Tekrar söylüyorum serbest sektördeyiz her firma istediği fiyatdan satış yapabilir ve bunun önünede bu forumdaki hiçkimse engel olmaz.
Devlet bu işe standartlar getirmedikçe böyle konular , birlikler, dernekler vs vs çok açılır tartışılır ama sonuç 0 olur.
Sabit müşteri var diye satış fiyatlarına ses çıkarmamak elde değil sen 75 den satarken diğeri 15 den satınca müşterin senden bu ne lahane ne turşu diye hesap soruyor kazıklıyormusun beni diyor. Kendilerinden 1 ay süre istiyoruz 1 ay sonra bu forumda o firmaların şikayet konuları açıldığında bize hak veriyorlar.
Ufak bir hatırlatma hostbul.net de tüm hosting firmalarını tanıtımı için açılan bir siteydi daha sonra tostçu doldu ve zamanla popülerliğini kaybetdi.