Açıkca konuşuyorum .hta reklam alan kişi şerefsizdir, nameettir..o sitesine giren 10,20 bin insanın bilgisayarını belki 6 7 yaşlarında bi kız cocugu, belki o kişinin annesi, belki ablası kullanıyor..bunları düşünmeden .hta reklam alıp giren kişiyi zor durumda bırakıyor..
Müdür 6-7 yaşında kız çocuğunun, annesinin ablasının kullandığı bilgisayardan p*rno siteye giren adam şerefli de, o siteye .hta reklam koyan webmaster mı ********?
Bugüne kadar hiç ***** site açmadım, adultçı webmasterları da her zaman eleştirdim yanlış yapıyorsunuz diye.
Ama artık ***** işi ahlaklı mı değil mi sorununu aşmışız ***** nasıl yapılırsa şerefli nasıl yapılırsa ******** olur sohbetine mi geldik?
Kolay yoldan para kazanmak için ağza alınmayacak kelimelerde kasan sonra milete fuhuş videoları izleten adamların .hta reklam koymayanları şerefli, .hta reklam koyanları ******** mi?
Sen nasıl kolay para için ***** işi yapıyorsan adultçıların da bazıları daha kolay ve çok para için hta reklam işi yapacaktır.
Burada adultçılar suçlamıyorum. .hta reklam koyanla koymayan birdir benim için. ***** sektörünün var olmasının nedeni buna talep gösterenlerdir. Ve bu sektör tarih boyunca vardır ve olmaya devam edecektir.
Şeyine hakim olamayanın bilgisayarı virüs de kapar, .hta reklam da yer başına gelmedik de kalmaz...
Bir de şimdi bu saçma ETİK KURALLARI OLAN ADULTÇILAR VE ETİK KURALLARI OLMAYAN ADUTÇILAR polemiğini çıkarmayın.