Merhaba Arkadaşlar,
Benim 3 4 tane ***** sitem var, ve bu dogrultuda bir çok ***** siteyi dolaşıyorum sayyaclarına falan bakıyorum , hangi aff. sistemleri kullanıyor v.s geziyorum..bir çok kişide bunu yapiyordur..fakat bir çok sitede dikkatimi çekti millet .hta reklam kullanıyor..
Açıkca konuşuyorum .hta reklam alan kişi şerefsizdir, nameettir..o sitesine giren 10,20 bin insanın bilgisayarını belki 6 7 yaşlarında bi kız cocugu, belki o kişinin annesi, belki ablası kullanıyor..bunları düşünmeden .hta reklam alıp giren kişiyi zor durumda bırakıyor..Bu Çok ama çok yalnış birşey oldugunu düşünüyorum..
Eger bir iş yapiyorsan edebinle,adabınla yap! 3 - 5 kuruş daha fazla kazanıcaksın diye baska insanları sıkıntıya sokma!Unutmaki seninde kız kardesin,seninde Annen, Seninde ablan var !
Umarım sitesine .hta reklam alanlar biraz daha dikkatli olurlar..Biraz daha edebli davranırlar..
Not: hta reklam nedir diyenler için; bir resım'ın arkasına sagladıgı bir dosya ile internet'ın acılıs sayfasını kendi web sitesi ile değiştirip kilitliyor..o bilgisayara 2.bir kişi oturdugunda istemeden o siteye girmek zorunda kalıyor..
Herkesden özür diliyorum..
Hayırlı geceler..