cevaplar için teşekkürler

satıcının 2160 tane olumlu itraderı var ama yine de güvenmeyeyim değil mi?
Bu tür satıcıları hiç anlamıyorum

. Bu işi yapan - marka t-shirt, mont, sweat vs - satan bir tanıdığım vardı. Ürünleri merterden alıyordu. Hani şu her şeyin satıldığı yer olan Merter.. Çatır çatır ürün satıyordu, şikayet de gelmiyordu, kumaşlar vs de kaliteliydi ama orjinal olmadığı belli oluyordu. Ve feedbacklerin hepsi olumluydu.
Benim tahminim gg'den bu tür ürünler alan insanlar orjinal ürünleri hiç kullanmamışlar ya da hani günümüz gençliğinin düşüncesidir ya sıradan bir mağazadan ürün almaktansa çakma marka giyerim diye düşünürler, böyle tipler.
Açıkçası olumlu dönüş alıyor olmasına pek aldanma, dilersen ürün hakkında detaylı sorular sor, saatin gerçekten orjinal olup olmadığını anlamana yardımcı olacak püf noktaları vardır elbette, ben saatlerden pek anlamadığım için bilemiyorum. Sorulara aldığın cevaplar karşısında tatmin olursan ürünü sipariş et. Eline gelsin bir gör incele, istersen mağazaya götür orda da incelet, bir aksilik çıkarsa, ödemeyi onaylamadan geri iade edersin
GG'nin bu yönü çok hoş, ödemeyi onaylamadan para satıcıya verilmiyor ve bir şekilde sorun mutlaka çözülüyor..