//////////////////////////
siz zambak'ın kuyusunu kazmaya devam edin yüzüne çok iyisiniz arkasından konuşun bakalım.
///////////////////////////////////////
Bu arada üstte bir çok arkadaş memnun ama her ne hikmetse forumda 1 kaç kişi memnun değil.İşte ben bundan şüphelenirim arkadaş.Varsa bi sorunun söyle tekrar eklesin sorun değil yani.10larca kişi memnun ama 1 kaç kişi gelip kötü vs yazıyorsa vardır bunda bir iş.
adam beni 14 ağustostan beri bugun yarın erteliyor bumu alış???veriş??? zambak ve benzeri arkadaşlar yüzündün peşin ödemeden korkuyor insanlar... ve 10 gündür paramı geri yollayacak....
fld banka bilgilerini bana pm olarak gönder.
ödemem gelicek senin ödemenide yapayım 10 tlni.
sana onlarca kez hesap no verdim bi daha vereyim problem olmaz yolladım hesap no...
alıtı yapmış oldugun yorumumu sil sana alıntı hakkı vermıyorum .ben zambak adlı şahsa anlattım ister anlar ister anlamaz benım onun parasında gözüm yok ekmek kimin nasibi ise ona gider senın gibi gibiler ortaya karışıp laf söyleyemez ben yorumumu sil orda report ettirme mesajını
İstediğim yorumu alıntı yapmayı bana sen değil r10 değil vbulletin sistemini yazanlar vermiş. O yazıyı yazdın mı evet. Aksini idda ediyorsan bilmem :--) Ayrıca bizimde kimsenin ekmeğinde gözümüz yok defalarca uyardım iş tatlı bitsin diye belki 10 kez uyardım zambak'ı bak -itrader vermiyeyim profiline yazık etme dedim rezil olma dedim ama o gün geçtikçe iyice sallamaya başladı işimi... Benim niyetim ortalığı karıştırmak değil zambak adlı arkadaş beni bu kadar uğraştırdıysa başkalarını da uğraştırmasın diye ben fikrimi yazarım arkadaşşş... Buna da kimse karşı çıkamaz...
Zambak adlı arkadaş mesajıma cevap vermiş para yollayacam diye neden "yalan söylüyorsun" yazmamış çünkü bir tane yalan yok sözlerimde 1 tane abartı yok!!!