Allahım ya halen google u savunuyorlar.
bende diyorum ki işte google a, bırak milletle uğraşmayı kendi işine bak !!! dünyanın en iyi mühendistleri onda bu durumu da fark edecek bot yaparlar ! ama o mühendisler öncelikli işleri çok kazanan türk webmaster ların hesaplarını kapatmak bu bi gerçek !.
ben amerika adsense hesabı kullanıyorum hiç bir sıkıntı da çıkmıyor daha önce 6 tane hesabım kapatıldı. kapatılma sebeplerinin daha fazlasını yaptım/yapıyorum tık yok yıllardır. !!!
google arama motoru özgün içerilik istiyor sürekli sitelerden, kendisinde nerede özgünlük ? başkalarının sitelerini sonuçlarda gösteriyor ve milyon dolarları kazanıyor. başkalarıyla uğraşmayı (özellikle türklerle) bırakıp önce kendi işini temiz yapsın.
not: gözünüzde ne kadar google u büyütürseniz o kadar küçülürsünüz.
herşeyi bildigini sanıyorsun. mesela <div style="display:none"> </div> ile link gizleyenler var. Şimdi google bot bunu anlamayacak kadar salak değil ancak bu kod aynı zamanda açılır kapanır menülerde birçok site tarafından kullanıldıgı için google bunu görmezden gelemiyor yoksa kurunun yanında yaşta yanar.
türklere karşlı banlama falan diyorsunda ne yani o zaman Google Türkiyeye adsense hizmetini hiç vermesin. Google kendi de kazanıyor neden kimi banlasın ki
haketmiyorsa