kickboksturk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Mesajları okudum ben merak etmeyin. Agresifliğe gerek yok. Ayıp denen bişe var. İnsanlar düşüncelerini söylüyor verdiğiniz cevaplara bakın. İlk önce yazdıklarınızı bir kendiniz okuyun yakışıyor mu ? Havanız da aynen para bende güç bende havası. Ha bu arada Yaptırmak istediğiniz iş için 200 TL bizim gözümüzde 5 kuruş eder fazlası etmez. Anlatabildim mi bilmiyorum. Size şu fiyattan yaptırın diyen yok ama bu fiyata bu iş yapılmaz. Para biriktirin öyle gelin o zaman. Ne güzel demişsiniz burda babanızın uşağı yok diye... Evet sizin de burda babanızın uşağı yok 200 liraya bu işleri yapsın...

Rahat olun relax ben istediğim paraya istediğimi yaptırırım demiyorum bakın gelin herşeyi baştan silip tekrar yazalım.

1. Ben bir konu açıyorum bunu bir başkasıda açmış olabilir. Eğer ki burada kullanıcının açmış olduğu konuda ve içeriğinde istenilen bir sadece tasarım ve bu tasarım için ise konu başlığında'da belirtildiği gibi 200 tl veya diğer başka türlü birşey var ise buna saygı duymak zorundasın.

2. Burada herkez istediği fiyata kurallarda belirtilen altlimit dahilinde istediği fiyata iş yapar veya yaptırır buna ne sen nede bir başkası kesinlikle karışamaz.

3. Burada yapılan iş ile ilgili eğer işin hakkı bu veya bundan fazla etmez ise ki (bir giriş sayfası. oldukça basit bişi 2. ana sayfa , ve son olarak ürün detay sayfası) toplam 3 sayfadan oluşuyorsa ve bunun için belirtilmiş bir büçe var ise eğer yapmayacaksınız başındada belirttiğim gibi gelip konuya yazma veya konuya yorum yapma özgürlüğünüz olduğunu unutmamalısını.

Ançak yapacak olduğunuz yorum konu dışı olursa (200 tl kimse yapmaz bulamazsın. cok az veriyorsun gibi havalı havalı yazan kişiler olursa) kusura bakmayın onlara verilecek her zaman bir cavabım muhakkat vardır.

4. Benim bütçem budur dediysem bundan fazlasıda var burada gelip sen bana git para biriktir dersen ben bu parayı sana hayrıma verebilirim karşılığında iş bile yaptırmam ki bundan sonra hiçbir şekilde yarışmalarıma katılamaz veya benimle iş yapamazsınız.

5. Benim yeterince param var veya yok bunu kimseye açıklmak durumunda değilim. Sizinde dediğiniz gibi burada kimse kimsenin babasının ne hamalıdır ne uşağıdır ne da başka bir işlevselliği.

Sonuç itibari ile bu mesajı yazarken bana değil siz önçe kendi yazdığınıza bakıp sonra gelip bana bişi yazarken (5 kuruş için kimseyi esir alamaz veya kimse kimsenin uşağı değildir. bönkörlük taslamayın vs) yaarsanız size bir güzel ve nazik bir cavap hakkım doğar.

Burada eğer ben birine bu şekilde davranmış olursam, eğer burada birilerine zorla birşeyleri yaptırmaya kalkar veya yaptırım uygularsam eğer ben burada 200 tl para verecem bu işi yapacaksınız diye bir tabir kullanırsam eğer ben burada sakın fazla para istemeyin benim verebilecğeim bu kadar dersem ben en adi kişiliklerden biriyimdir.

Yalnız benim burada eğer şnu diyorsam aksini idda etmiyorsam bu lafı kim üstüne alınıyorsa alınabilir.

1-1. Eğer bileri forumda veya R10' da 20 tl logo yapıyorsa? eğer birileri 10tl iş veveya tasarım yapıyorsa. eğer birileri bunları yaptığı halde gelip burada bu fşyat çok az ve kalitesiz bir iş oluyr diyorsa önçelikle kendine şunu sormalıdır.

1-2. Bu kişi 200 tl bir yarışma yapmış çok güzel veya eksi - güzel değil. bu kullanıcı bir yarışma açmış bakıp içeriğini okuyup olumsuz mesaj yerine bir güzel yorum yapmak örnek; konunuzu okudum ve bütçe biraz düşük yükseltmeniz mümkünmüdür. ve veya buna benzer birşeyler yazarsanız ki yazarsa kişiler ben bunu tekrardan düşünüp derimki ya evet gerçekten biraz daha düşük yükseltmem lazım diye düşünebilirim.

Aksine burada gelip biraz daha para biriktirip sonra gelin derseniz kusura bakmayın ben aylık sadece 15 milyar hurriyet.com.tr reklam veriyorum. www.v-pillsmega.com ama burada neden bukadar düşük fiyat veriyorsunuz diyenler için güzel bir cevap.

Bu işin piyasası bu, eğer bir paket ülker makarna 500 krş. ise bim makarna 300 krş ise gider bimden alışveriş yaparım hem uygun hem aynı kaliteli bir ürün olduğu için.

Bu paraları kimse babasının gömülü veya başka bir maden oçağından çıkartmıyor. illaki harcama yaptığınız işi mutlaka bilinçi olarak yapmalısınız aksine harçamalarınızı veya harçamalarımızı sağlıklı yaparsak hiç bir yere varamayız.

Bu konudaki son mesajımdır.