Agresif tavırlarla biryere varılmaz. Burda kimse kimsenin babasının oğlu değil kimse kimseyi çekmek zorunda değil. 2 kuruş para için kimseyi aşağılamaya çalışmaya gerek yok. Para bende güç bende derseniz r10 da adamı yandan yemiş bankere çevirirler. Sizin asabınız bozuluyorsa herkesin bozuluyor.
Pardon? anlıyamadım. Burada insan gibi birşeyler yapmaya çalışıyoruz sana gelip burada birşey dedimmi ben veya diğerlerine.
Burada sadece belirttiğim gibi benim bütçem budur ne yani illa benim bütçem budur dediysem senin dediğin bütçemi olucak?
Bunumu demek istiyorsunuz kusura bakmayın ama ben kimsenin babasının ne uağıyım nede bonkorüyüm. ben bonkor olsyaydım fiyatı farklı sunardım.
5 kuruş dediğin şey senin burada 200 tl için 1 hafta çalışıyorlar ve aylık asgari ücreti saymıyorum fazlası ile diyorum 1 hafta çalışıyorlar diye.
Ve snaa gelip sne benim kölemsin diyen oldumu hayır olmadı ben sadece burada işin kuralı neyse onu söylemeye çalışıyorum.
Ve birdaha mesajları oku ondan sonra gel buraya yaz pra bende güc bende diye bişi de kullandımmı ben ? hep gereksiz yazılar başka bir şey değil dediklerim oldukca basit ben her konumda benim bütçem budur diyorum. oku mesajlarımı tekrardan ondan sonra gel güzel güzel konuşalım.