Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
Yarışma sonlandığı için r10daki tabirle artık konuyu baltalamadığımızdan tekrardan birşeyler yazmak istiyorum.
Mercedes arkadaşım, ben inanıyorum ki 200 lira az şeklinde yorum yapan kimse art niyetli değil. Amaçları da konu baltalamak değil. En azından benim amacım kesinlikle konu baltalamak değildi.
Bütçen 200 liradır açmışsındır yarışmanı ki zaten seninde dediğin ve bildiğin gibi kuraldışı hiç bir durum yok. Ancak aramızdan bu fiyat bu işlere göre az denildiği zaman ,ki burada çoğu kişi bir ucundan tasarım işleriyle uğraşıyor ya da tasarım yaptıyor, sen benim bütçem bu arkadaşlar ihtiyacım olan sitede konuda belirttiğim gibi demedin. Kalkıp siz benim konuma karışamazsınız, ben şu fiyata şöyle iş yaptırdım, bu işin ederi bu, konumu baltalamayın vb mesajlar yazdın.
Hala da "istediğim şey sadece 1 giriş sayfası, 1 anasayfa ve bir adet ürün detay sayfası" diyosun. Daha önce yazdıklarından da biliyoruz ki bir de bunları html+css olarak kodlanmış halde teslim almak istiyosun. "Sadece" yazını özellikle kalınlaştırdım. Ben başta da demiştim tasarım yapmıyorum diye ancak r10dan bir çok psd tasarım alıp xhtml+css olarak kodladım. O açıdan fiyat karşılaştırmalarını varsayım üzerine yapmıyorum burada.
Son olarak ihtiyacı olan arkadaşlar katılır gibi bir durum oldu sanırım. Senin istediğin nitelikte iş yapan arkadaşlar gördüğümüz kadarıyla yarışmalara bile katılmıyor. Yaptığım iş belli fiyat belli isterseniz yaparız durumundalar. Zaten bizim fiyat az deme sebeplerimizden biri de buydu, senin istediğin tasarımı yarışma sonunda elde edememe ihtimalini yüksek gördüğümüzden.
Tekrar söylüyorum, amacımız ne seninle zıt düşmek ne de konu baltalamak. Ama senin yaklaşımın bizimle zıt düşmek ve hakaret etmek şeklinde oldu. Sana olumsuz bir şekilde yaklaşıldığında en azından neden o şekilde yapıldığını sorarsan altında iyi niyet olup olmadığını öğrenebilirsin.
İyi akşamlar...