****** adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Mercedes geçmişte bu agresif tavırların nedeniyle defalarca uyarıldın.Hala içeriği hakaret dolu saldırgan tavırlarına devam etmektesin.
Burda yarışmaya yapılan eleştrilere %100 katılmaktayım.Burda kimse artniyetli bir mesaj yazmamış.Ama sen tıpkı geçmişte olduğu gibi önüne gelen saydırmışsın.Şu ramazan ayında biraz SAKİNlik yahu!
Geçmişte yarışmaya ücret katılım sınırı yoktu.Ama zamanla bir baktık bir çok yarışma iptal ediliyor yada istenilen verim alınamıyor.
Adam 100 tl ye 70 tl ye tasarım yarışması açıyor.
Bu fiyatlar komik.Bizde bu yüzden yarışma limitleri belirledik.
Bunu neden yaptık canımız sıkıldı diye değil.
YARIŞMALARA YOLLANAN TASARIM KALİTESİ YÜKSEK OLSUN DİYE.
Bakın buraya dikkat.Yani senin belirtmiş olduğun 50 tl ye tasarım yapanlar seni hiçbir şekilde tatmin edemez.
Heleki Shop işi bence görselliğin %70 en önemli olduğu sektördür.Ladinglerin ve sayfadaki vurguların görselliği direk olarak satışa yansır.
200 tl limit olması yarışmanın 200 tl olacağı anlamına gelmez.bu forumda 300-400 hatta 500 tl ye tasarım yarışması konuları bulunmakta.200 tl en düşük limit.
Ve burdaki arkadaşlarda grafiğin çok önemli olduğu bir sektör olan shop işi için bu değerlerin düşük olduğunu belirtmiş.
Şuan piyasada dolanan kim 500 milyar sayfaları varya ben o sayfa için sadece 400 tl ödedim.Neden çünkü lading önemli..Özellikle direk olarak netten kullanıcıları çekmek onalra ürünü satma konusunda ikna etmek noktasında gerçekten önemli.Üstelik bana bu yarışmalardakai gibi 50 tane örnek çalışmada sunulmadı.bu yönden şanslısınız siz.
Yoksa onlar mesaj yazmasaydı yarışmayı yapardın.yada baltalıyorlar diye herkesi banlardık.Bir kıymeti yok.Burada amaç senin ihtiyaçların doğrultusunda çalışmaların çıkıp çıkmayacağı konusu ve arkadaşlar bunu belirtmeye çalışmış.
Yeni bir yarışma konusu açarak daha mantıklı ölçülerde ücretler belirleyerek daha kaliteli tasarımcıları konuna çekerek daha iyi çalışmalar alabilirsin.

İnan seni çok iyi anlıyabiliyorum sana başındada dediğim gibi benim tarzım bu ben agrasif değilim dışarıdan bu şekilde anlaşılıyor.

ben burada sizin veya r10'un açmış olduğu kurallara uyarak bir konu açıyorum oysa istemiş olduğum bilgiler pek fazla birşey değil buna inan.

istediğim şey sadece 1 giriş sayfası 1 ana sayfa ve bir adet ürün detay sayfası ve ben bunun için sadece 200 tl bir rakam belirttim ilk konuda yzılanların bir çok şeyin kalabalık veya korkutucu bir boyut olduğunu algılayan kişiler olabilir.

Malesef benim bütçem bu ve burda seninde dediğin gibi 75 tl veya altı ve veya üzeri tasarım yapan kişiler var ben onlaırn hiçbirine yaptırma taraftarı değilim ben adam gibi bişi istiyorum o nedenle buraya gelip konu açıyorum ki burada güzel bir yarışma olsun ve kardeşce adam akıllı hak eden kazansın diye uğraşıyorum.

Ama anlamadığım bir şey var burada sen başından beri okumuşsun ama eksik okuduğun yerler olabilir ben sana aksedeyim bunları.

Önçelikle ben her zaman lafımın arkasındayım hiçbir zaman lafımı kimsede esirgemedim esirgememde ama burada bir konu açılıyor konuyu açan kişi derdini anlatıyorsa bunu sen ve diğerleri hatta bu konuyu başkasıda açmış olabilir ben dahil buna saygı duymak zorundayız? snaırım haklıyım bu konuda.

Aksine buraya gelip konuyu okuyup veya okumadna ilk mesajımdaki bir kaç satırı okuduktan sonra kimse 200 tl iş yapmaz sen adamları işçi gibi çalıştırmak niyetindemisin diye atılan mesajlar hiç doğru değildir olamazda eğer birşeyi beğenmiyorsanda adam akıllı gelir dersinki ya kusura bakmayın ama bütçe biraz düşük biraz daha yüksek olabilirmi gibisinden bu işe karşılık olarak.

Ama gelip eğer sen bana burada dersen ki ya çok az para kimse bu işe girmez yapmaz E SANANE ARKADAŞ milletin babası senmisin insanların paraya ihtiyacı var bende elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum burada yanlış olan ne ben ödemesini yapmıyormuyum sanane 200 tl yapıp yapmamaları?

Haksızmıyım sıtkı? şimdi ben burada yine yineliyorum eğer elimde zaten büyük bir bütçe olsaydı ben kimseyi madur etmez (ilk mesajımda da) belirttiğim gibi daha yüksek bir rakam ödemek isterdim elbette gönül bunu ister.

Ama olmadımı olmuyor yapacak bir şey veya diyecek bir şey bulamıyorum bende bu şekilde konu açıp derdimi anlatıyorum.